Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melissa28

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość Melissa28

Proszę was o rady i świeże spojrzenie na sprawę. Długo nie byłam w związku, a jeśli ostatnio kogos poznaję to kończy się znajomość niepowodzeniem i nie rozwija się dalej. Już miałam kilka takich przypadków. Doszłam do wniosku że ze chyba mną jest coś nie tak:( Znajomi postrzegaja mnie jako sympatyczną, fajną, ładną dziewczynę. Może problem jest w tym, że za szybko angażuję się w znajomość, że za bardzo zaczyna mi zależeć i tym odstraszam facetów?? już sama nie wiem co źle robię...

Gość Melissa28
Doradzi ktoś coś?

Gość gość
jak obcy zupełnie Ci ludzie mają Tobie doradzić nie znając Ciebie ani troszkę?

Gość Melissa28
wiem że mnie nie znacie ale z opisu może wpadniecie co nie gra...może moje zachowanie, pokazywanie zbyt szybko że na kimś mi zalezy moze to sprawia ze faceci uciekaja?

Gość gość
rozloz nogi zobaczysz jak na ciebie poleca

Gość Melissa28
nie mam zamiaru rozkladac nozek, na takim zdobywaniu facetow mi nie zalezy ja nie z tych...

Gość gość
Polska to banda prymitywow. Na kazdym forum to samo.

Gość gość
to nawet dobrze jesli od razu pokazujesz ze ci zalezy przynajmniej od razu wiesz ze drugiej stronie nie

Gość gość
Może masz mało zainteresowań i przez to nie można z Tobą porozmawiać.

Gość Melissa28
z rozmowami z druga osoba nie mam problemow, jestem kontaktowa i mozna ze mna pogadac na kazdy temat... zauwazylam cos takiego gdy zalezy mi na blizszym poznaniu, rozmawiam z kims o jego hobby dopytuje, to zainetersowanie jest jakby jednostronne , nie wiem czy ja jestem przezroczysta dla drugiej osoby, ale on np nie dopytuje o moje zycie, plany itd... to mnie dołuje

Gość gość
To może jesteś wścibska i to odpycha od Ciebie facetów.

Gość gość
Pogadaj z psychologiem. Kilka spotkań na pewno Ci pomoże :). My Cię nie znamy, forum nie jest dobrym miejscem. Ludzie dlaczego boicie się specjalistów. Polacy boją się pomocy.

Gość hmm tez 28
A pytanie podstawowe. Widzisz jakieś zainteresowanie u tych facetów? Czy zwyczajnie cwlujesz w tych w których typie niestety nie jesteś?

Gość Melissa28
wscibska na pewno nie jestem, widze zainetersowanie otwieram sie przed nim i on sie odsuwa stopniowo i wycofuje taki schemat..

Gość hmm tez 28
Może daj facetowi i szanse by sam cos odkrył. Powiedz cos o swoim hobby czy planach. Może jesteś bardzo poikladana osoba która wie czego chce, a to niektórych facetów przeraża, bo nagle odkrywają ze nie maja planu nawet najbliższe godz ;)

Gość Melissa28
masz racje jestem bardzo poukladana osoba, lubie palnowac, przewidywac i takie tam, nastatwiam sie za barzdo na wszystko a i tak nic potem z tego nie wychodzi... ale glupio mi tak samej mowic o sobie jak ktos nawet o to nie zapyta...

Gość hmm tez 28
Ładna, kumata, wygadana i poukladana i jeszcze moze z charakterkiem... Choc to z******te cechy to raczej nie material dla każdego faceta :D Zalecam więcej spontaniczności ;)

Gość Melissa28
co masz na myśli? twierdzisz że faceci się mnie boją hahha

Gość Heniuś
Masz kumpli? To ich spytaj. A jak nie masz to znaczy, że być może masz problem w nawiązywaniu normalnych relacji z facetami. Normalna kobieta powinna się choć trochę obracać w męskim gronie bo ma to od wuja zalet - choćby w sprawach sercowych, 10 psiapsiółek Ci tak nie doradzi jak kumpel z którym od czasu do czasu wychylasz kielona :)

Gość hmm tez 28
Nooo.... :)

Gość Melissa28
Heniuś właśnie nie mam kumpli tylko wiekszosc psiapsiolek,,,, a szczerze to chcialabym miec fajnego kolege, przyjaciela, z ktorym mozna skoczyc na piwo, pogadac o wszytskim....wieceie co zauwazylam jak sie chce zblizyc do faceta w sensie kolezenskim np to on to tak traktuje jakbym mu sie co najmniej oswiadczala powaznie, nie wiem faceci teraz uwazaja ze nie mozna sie przyjaznic z nimi i ze kazdego kobieta traktuje jak swoja zdobycz, ofiare???

Gość Melissa28
hmm tez 28 mam pytanko do Ciebie? to co jest wg Ciebie we mnie tak strasznego ze odpycha facetow? jak to moge zmienic?

Gość hmm tez 28
Ją nie napisałem ze odpychasz. Ja po prostu uważam ze możesz być kobieta która nie spotkała tego właściwego. A ci z którymi rozmawialas juz na starcie doszli do wniosku ze nie sprostqja wymagania w dłuższej perspektywie. Ale to tylko moj strzał, w końcu się nie znamy :)

Gość Melissa28
hmm też 28 wiesz, że chyba masz rację, rozgryzłeś mnie....ale dalej nie wiem co zrobić??? jakieś dobre rady?

Gość hmm tez 28
Przede wszystkim nie martwić się tym, a nawet należało by wie cieszyć z ci niewłaściwie sami odpadają :) Nie skręcać sobie i nie układać planow na 20 lat po pierwszej randce :P Być bardziej spontanicznym, cieszyć się chwila, nie myśleć o kutrze.... A przede wszystkim być cirpliwym :) uczuć się nie planuje

Gość Melissa28
hmm też 28 Dziekuję za wsparcie, wezme sobie do serca Twoje slowa.. teraz idę spać dobrej nocy, zaglądne tu jutro:)

Gość hmm tez 28
Dobranoc ;)

Gość Melissa28
witajcie, opowiem wam o jednej z moich znajomosci poznalam kuzyna kolezanki, mam z nim isc na uroczystosc rodzinna, spodobal mi sie fajny facet i jak teraz postepowac zeby nie spaprac tej znajomosci??