Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrazona dziewczyna szwagra

Polecane posty

Gość gość
dodam ze jest nienormalna i kopiuje moje ciuchy tzn jak sobie cos kupie to leci i kupuje to samo alebo cos podobnego i tak samo laczy zestawy

Gość gość
ej laska, tez bym sie w****il. Bo skoro cos planujecie to planujcie. A nie zawracacie czas. Ja bym mial was w doopie, co mnie obchodza wasze urlopy? zbieracie sie we 4 podajecie 2 przykladowe datey wyjazdu i sie orgnizujecie tak zbye wam wyszlo, a nie oni maja czekac na was ze moze wy w ostatniej chwili powiecie z emozecie wyjechac. A to ze maz jest bezplodny ma sie niejak do tego czy mozecie razem wyjechac czy tez nie. takze skoncz p******ic glupoty tylko sie zorganizuj i konkretnie a nie pieprzysz bzdury durna babo.

Gość gość
widze, ze sprawia ci przyjemnosc fakt, ze oni na was licza, a wy im robicie laske.

Gość gość
ale wy durni jestescie

Gość gość
po pierwsze jak sie mowi ze sie nie jest pewnym terminu to druga strona nie moze miec pretensji ze tak ma sie z urlopami i albo sie czeka albo szuka kogos innego a nie wali fochami

Gość gość
kochana znam takie, sama mam taka szwagierkę nie przejmuj się czy on ci jest do szcześcia potrzebna??? moja lata jak glupia ipoluje na takie ciuchy jak ja a potem wrzuca foty na fb ;) haha i mysli ze mnie tym zdenerwuje czy cos a ja sie w duchu smieje i ja olewam to sie jeszcze bardziej wscieka

Gość meduuuuuuzaaaa
dziwna ta dziewucha

Gość gość
pytała sie czy pojedziemy z nimi do tej chorwacji, odmowilam a ta sie wydarła ze co to za prace ma mój maz do dupy skoro nie moze sobie ustalic urlopu noz cholera on zarabia 5 razy tyle co ona na tym klejeniu tipsów, ma stał a umowe, jest kierownikiem i ona mi gada ze praca jest do niczego!!! smiech na sali

Gość gość
jak dla mnie to jeszcze dzieciak jest, nierozumiejacy zycia

Gość gość
dziewczynka zycia jeszcze nie zna