Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boze corka mi spadla z lozka boje sie

Polecane posty

Gość gość

Jestem beznadziejna krowa, ma 6 miesięcy, doslownie na chwile zostawilam na lozku , poduszka na rogu a tu bach . Upadla na dywan pod spodem panele, z 30cm , lezala na plecach i plakala boje sie, jestem beznadziejna patologiczna

Gość gość
teraz spadła?

Gość gość
Nie jestes patologia. Wiekszosc koniet ktore znam kiedys spotkalo cos takiego. Zawsze sie moze zdarzyc. Obserwuj dziecko, jakby wymiotowalo, zachowywalo sie inaczej niz zwykle to jedz do lekarza, jesli wszystko bedzie normalnie to ok. Daiecko nie jest z porcelany:-) nastepnym razem hapewno bedziesz bardziej uwazala

Gość gość
już były podobne tematy poszukaj

Gość gość
tak wiem ale ze zdenerwowania założyłam nowy, najgorsze, że boje się , że nie zauważe / zbagatelizuje objawy niepokojące ponieważ córka z natury jest marudna, nie zawsze wszystko zjada, lubi sobie pospać :o siniak jej rośnie z tyłu głowy :o co za dzień "matki"

Gość mariannkaanka
Zdarza się. Objawy niepokojące to płacz ale da się rozpoznać ze jest inny niż marudzenie, wymioty a brak łaknienia to u dzieci różnie bywa jak i nadmierne ślinienie i to u 6 miesieczniaka. A jeżeli się stresujesz pojedż do lekarza, ale na chirurgie a nie rodzinnego bo ten jedyne co zaleci to obserwacje dziecka, a na chirurgii zrobia prześwietlenie.

Gość gość
Moja spadła miesiąc temu - miała wtedy 5 miesięcy. Trzeba obserwować.

Tylko niektórym dzieciom nie zdarzają sie takie wypadki, więc nie przesadzaj. Obserwuj dziecko i nie panikuj za bardzo bo na 99,9% dziecku nic nie będzie.

Gość Justann
Moja spadła z bujaka jak była trochę starsza, tyle, że nawet nie zapłakała. Jeśli masz jakieś obawy idź do lekarza ogólnego, który obejrzy czy nie ma jakiś niepokojących objawów na chwilę obecną. A Ty powinnaś przez najbliższe 48 godzin obserwować czy dziecko nie zachowuje się inaczej/niepokojąco. Co do niepokojącego spania: chodzi o takie, z którego dziecko nie chce się dobudzić.

Gość gość
tu autorka zapisałam się do pediatry wieczorem mam nadzieje ze nic sie nie stanie złego do tego czasu

Gość gość
walnij się w łeb autorko :O pediatra ci nic nie da. Z resztą po co ta histeria, jezu jak mnie w*******ą takie mamuśki. dzieciak jeszcze nie raz ci taki numer wywinie

Gość gość
gość walnij się w łeb autorko pechowiec.gif pediatra ci nic nie da. Z resztą po co ta histeria, jezu jak mnie w*******ą takie mamuśki. dzieciak jeszcze nie raz ci taki numer wywinie x x to dopiero patologia a nie autorka która się martwi o własne dziecko :o

Gość gość
mi tez z lozka spadl syn przysnelam z nim i bylam bardzo chora .Spadl mi dwa razy dwa dzien po dniu .Ja tez spadlam z lozka jak bylam mala,moj maz wypadl raz z lozeczka,moja siostra z kanapy.No I moim kolezanka tez spadaly dzieci,zdarza sie.