Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni nie zwracają na mnie uwagi

Polecane posty

Gość gość

Ginę w tłumie. :(

Gość MisterB
Na pewno nie :)

Gość gość
Właśnie, że tak. I to przykre. Ciągle zakochuję się w facetach, którzy nie widzą we mnie kobiety.

Gość gość
Do niedawna jeszcze się tym nie przejmowałam, ale mam już swoje lata i fajnie byłoby w końcu spróbować bycia z kimś.

Gość gość
a jak wyglądasz?

Gość MisterB
Głowa do góry. Choć poniekąd znam ten ból, kobiety we mnie widzą, dobrego kumpla i kochanka ale na chłopaka podobno sie nie nadaję :) No cóż, nauczyłem się z tym, żyć ale nie jest lekko, czasem tez mam takie dołki, może znajdź sobie hobby? Ja kupiłem sobie motocykl i jak mam doła to cisnę na złamanie karku :) Pomaga

Gość gość
Hobby to akurat mam i ja, ale za długo jestem samotna, by zastąpić miłość nawet najciekawszymi zainteresowaniami. Jak wyglądam? Jestem szatynką, mam włosy do ramion, niebieskie oczy, 167 cm wzrostu, troszkę przy sobie (74 kg), ale się odchudzam. Kiedyś byłam szczupła, ale mężczyźni też mnie nie dostrzegali.

Gość gość
a na mnie kobiety leją ciepłym moczem...

Gość MisterB
Na samotność nie ma rady :) niestety. Też mi dokucza, i chyba nigdy z nikim nie byłem kto myślałby o mnie poważnie. Po 3 latach "związku" usłyszałem, że było miło ale się skończyło i ona musi poszukać kogoś na poważnie. Bywa. A ostatnia moja "dziewczyna", która oddała mi swoje dziewictwo zgłupiała i krótko mówiąc puszcza się na lewo i prawo. Więc głowa do góry, zawsze przychodzi jakaś zmiana, zawsze coś się wydarzy. Ważne by nie siedzieć w domu, tylko ruszyć gdzieś. Ja jak się ruszyłem to znalazłem się w Finlandii :)

Gość gość
Fajnie. Ja tam marzę o przeprowadzce do Chorwacji lub Włoch, tam jest raj na ziemi. :D Jasne, można przywyknąć, ale ja np. nigdy nie byłam z nikim i strasznie brakuje mi miłości, uwagi, ciepła. Pasje, choć niewątpliwie istotne, tego nie zrekompensują w pełni.

Gość gość
Przepraszam, muszę wyjść na kilka godzin. Na pewno pojawię się tutaj ok. 16-17, więc zapraszam chętnych do pisania. :)

Gość MisterB
Tu też nie jest źle. Długie mroźne zimy, białe noce latem. Fakt jest faktem, że nadal jestem tu sam i tak jak mówisz czasem jest ciężko. To czy z kims byłaś czy nie jest nieistotne, ja będąc z kimś nigdy nie dostawałem wystarczającego ciepła, zawsze czułem, że mi bardziej zależy i się nie myliłem, wystarczyło bym na chwile odpuścił i już nic nie było. Więc wiesz, czasem takie doświadczenia są gorsze niż tęsknota za czymś o czym nie ma się pojęcia. Miłość jest fajna ale na siłe jej nie znajdziemy :) Niestety

Gość gość
Na mnie zwracają jak są pijani :D mój były kiedyś mi powiedział, że onieśmielam i on czuje się przy mnie niepewnie, ale nie chodziło o urodę, bo jakaś śliczna nie jestem, bardziej o sposób bycia. I jak tak popatrzyłam na koleżanki to chyba za mało z siebie robię sierotkę ;) wiecie takie rzeczy w stylu: "ojej jaki ten bagaż ciężki, pomógłbyś mi?" i zawsze jakiś facet czy to przypadkowy czy kolega pomaga, a ja tam nigdy nie pakuję rzeczy, których nie dam rady unieść, więc spokojnie radzę sobie sama. To tylko przykład z tym bagażem, po prostu zauważyłam że koleżanki-sierotki mają jakieś tam zainteresowanie facetów niezależnie od urody.

Gość Icicle
MisterB Jak się żyje w Finlandii? :)

Gość MisterB
No bo my czujemy, że sierotkami trzeba się zaopiekować :) Sam osobiście lubię sierotki :) Czujemy sie wtedy potrzebni

Gość gość
"26.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Na mnie zwracają jak są pijani smiech.gif mój były kiedyś mi powiedział, że onieśmielam i on czuje się przy mnie niepewnie, ale nie chodziło o urodę, bo jakaś śliczna nie jestem, bardziej o sposób bycia. I jak tak popatrzyłam na koleżanki to chyba za mało z siebie robię sierotkę oczko.gif wiecie takie rzeczy w stylu: "ojej jaki ten bagaż ciężki, pomógłbyś mi?" i zawsze jakiś facet czy to przypadkowy czy kolega pomaga, a ja tam nigdy nie pakuję rzeczy, których nie dam rady unieść, więc spokojnie radzę sobie sama. To tylko przykład z tym bagażem, po prostu " ja zawsze wolałem twarde kobiety, przeważnie ma to i przełożenie w seksie, gdzie ona dominuje akurat mnie się to podoba

Gość MisterB
@Icicle bardzo fajnie, przyjemnie, bezstresowo. Napisze więcej jak wrócę z nad jeziora :)

Gość Icicle
MisterB Ok, ja czekam bo ciekawa jestem. Podobają mi się tamte kraje :)

Gość gostynka
to ja ci powiem coś ciekawego autorko... nie mialam powodzenia u facetów, poznałam obecnego męża, przytyłam, i teraz sie opędzic nie mogę. jakbym normalnie k***iki w oczach miała...

Gość MisterB
I co wróciła ona czy zaginęła w tłumie :) odezwij się, a ja zaraz opiszę jak się mieszka w Fin :)

Gość MisterB
@Icicle Musze przyznać, że temat dość trudny i obszerny za razem, gdyż nie sprecyzowałaś dokładnie jakie sfery życiowe Cię interesują. Postaram się więc napisać o wszystkich po trochu, nie za długo... ale zaraz zaraz zanim zacznę to wydaje mi się, że nie mogę pisać tego tutaj, to nie mój wątek, a koleżanka najwyraźniej ma problem z tym iż ludzie jej nie dostrzegają, więc jak ja się tu rozpiszę to nie będzie tak, że znowu gdzieś została pominięta? Nie chciałbym dogadzać jednej a krzywdzić drugą :) Zakładać osobny temat, czy może autorka tego tematu też chętnie przeczyta to, co mógłbym mieć do napisania? :)

Gość Icicle
Dla mnie obojętne gdzie :) Np jacy są tam ludzie?

Gość gość
Mister B, a w jakim miescie w Finlandii mieszkasz?ogolnie Polakow tu malo, i spora czesc sie zna chocby z neta

Gość Icicle
Najlepiej opisz wszystko co zrobiło na Tobie wrażenie, co Cię zdziwiło, jak to jest mieć dzień 24h na dobę itd. Wszystko, wszyściuteńko :)

Gość Icicle
Ok, czekam niecierpliwie :)

Gość gość
A piersi ma? :)

Taaaaaa kurrr... opisałem się a tu komunikat "treść uznana została za spam" :(

Gość Icicle
Szkoda! Może pisz krótsze wypowiedzi?