Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na portalu randkowym może siedzieć fajny, mądry facet?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego czasem fajnym ludziom trudno znaleźć miłość?

Gość gość
może ale wy takim szansy nie dajecie, bo np. nie grzeszy urodą

Gość gość
portale randkowe są jeszcze bardziej płytkie niż real bo taka dziewczyna dostaje mnóstwo wiadomości, więc wybiera tych "najlepszych" a w realu moze by takiego szaraka nie odrzuciła

Gość gość
a potem pretensje i żal że gość po seksie zostawił mogą mieć tylko do siebie, kobiety takie są podbudowują sobie ego w ten sposób.

Gość gość
a wy dajecie szanse brzydkim dziewczynom ?

Gość gość
tak daję szansę takim kobietom i byłem w związku z kimś kto nie jest atrakcyjny nie rozpadło się z powodu jej urody

Gość _facetX80_
Uroda to nie wszystko. Wiadomo, kobieta musi być zadbana. Zresztą uroda jest pojęciem względnym.

Gość gość
Na takich portalach to jest pełen przeglad ludzi

Gość gość
moze siedziec taki facet, np ja. :) ale poprzeczytaniu mojego opisu sporo kobiet odpowiada mi ze mam za wysokie wymagania. A ja napisalem tylko ze musisz miec cos sensownego do powiedzenia i nie interesowac sie tylko zakupami i ciuchami. :D kobiety sie boja przystojnym madrych , zardnych facetow, bo boja sie konkurencji innych dziewczyn, sa zakompleksione, uwazaja podobniej jak facecie, ze nei zasluguja na nic lepszego. Ludza sie ze taki szarny brzydal bedzie wierny, a przystojny wyksztalcony facet to d****arz. Kazdego trzeba poznac, kobiety sa generleni berdzo plytkie, i bazuja na stereotypach.

Gość portale
tak jak pisałam juz gdzieś- uważam, że może, ale najczęściej przypadkiem tam się taki zapisze, lub traktując to jako dodatkową możliwość poznawania poza realem. A druga rzecz, że jeśli jest tam taki facet to nie znaczy, że akurat będzie do nas pasował i coś wyniknie z tego.

Gość gość
"kobiety sie boja przystojnym madrych , zardnych facetow" jasne taki ma takie branie że nawet nie pomyśli żeby na takim portalu wylądować mam takiego kumpla z pracy podobny do jednego aktora, ma piękną i bardzo bogatą żonę :)