Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klasyczny Męski Zegarek na codzień Bransoleta czy Pasek skórzany?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) jak w temacie :) z góry dzięki za odpowiedzi :)

Mojemu by się bardziej spodobał skórzany, myślę że jest bardziej uniwersalny do różnych strojów

Gość gość
Dzięki za opinie czekam na dalsze ;)

Gość gość
To zależy jak na co dzień facet się ubiera mój np nosi jeansy ,polówki ,koszulki czasem sweterki ale takie bardziej sportowe i nosi g -shock,a jak elegancko się ubiera zakłada na bransolecie a tak wypośrodkowanie uważam że najlepszy na skórzanym pasku bo pasuje praktycznie do każdego stroju .

Gość gość
"jak elegancko się ubiera zakłada na bransolecie" - Bransoleta nie jest elegancka, tylko skórzany pasek.

Gość gość
Up! ;)

Gość gość
Bransoleta jest, w moim odczuciu, dresiarska Mężczyzna z klasą będzie nosił zegarek na pasku, a już do stroju eleganckiego to tylko taki

Gość gość
heh ja tam bardziej normalnie ubrany chodze ale w dresie też ;) ale mi brasoleta sie kojarzyła zawsze z wiochą.

Gość gość
Tak, jak juz tu napisano, skórzany pasek jest uniwersalny, pasuje do wszystkiego.

Gość gość
Mnie osobiście metal uczula, nie mogę nosić zegarków na bransoletkach, więc skórzany pasek na pewno lepszy. Poza tym znacznie wygodniejszy.

Gość gość
A ogólnie jak sie wam podoba ten model?

Gość Anna232323
Jeżeli lubisz dobre bransolety do zegarka, które ci na pewno nie spadną to mogę polecić ofertę www.pasekdozegarka.com.pl. Mam z nią już jakiś czas do czynienia, bo umiem samodzielnie wymieniać paski do zegarków. Można szybko zmienić styl ;) Z tego co wiem trudno o bardziej konkurencyjną ofertę. Masz w tym sklepie merytoryczną obsługę, bo właściciel faktycznie zna się na tym, co sprzedaje.

Gość gość
zależy jak się ubierasz i jaki masz rozmiar nadgarstka - jeśli masz dużą dłoń i spore męskie rączki to jak najbardziej bransoleta - ale jeśli jesteś szczuplutkim typem z mniej pokaźnymi rękami lepiej będzie się prezentował pasek - natomiast co do stroju pasek jest uniwersalny, natomiast bransoleta to dość elegnacko dodatek i do stroju sportowo - rekreacyjnego mimo że wiele panów tak nosi wygląda groteskowo.