Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gambulkaa

brak okresu, policystyczne jajniki

Polecane posty

Gość gambulkaa

Witam. Okres spoznia mi sie juz 6 tyg. Ostatnio powiekszyly mi sie piersi, sutki sa nabrzmiale i czuje bol w podbrzuszu jak na okres. Trwa to juz kilka dni. Qyczekuje tego okresu bo mam sie zglosic do szpitala na badania. Przez rok bralam duphaston i estrofem, wtedy miesiaczkowalam normalnie. Odkad odstawilam nie mam normalnego okresu. Martwi mnie to. Moze sa na forum dziewczyny z podobnymi problemami??

Gość gambulkaa
Dodam rowniez ze nie stosuje antykoncepcji tylko stosunek przerywany. Czy mozliwe jest ze zaszlam w ciaze? Dwa tygodnie temu robilam test ciazowy wynik negatywny.

Gość gość
Ja mam PCO, potrafię nie mieć okresu i 2 mce od czasu do czasu. A w ciąży też możesz być.

Gość gambulkaa
Zanim po raz pierwszy bylam w szpitalu na badaniach to pol.roku nie mialam okresu. Ale zupelnie nic mnie nie bolalo ani nic sie nie dzialo. A teraz moj irganizm ze tak powiem mnie zadziwia.

Gość doraaaa
tez tak czasami mam- ide do ginekologa dostaje luteine i mam okres. powinnas zglosic sie do lekarza bo podobno zalegajaca krew moze jakies zapalenia wywolac. i jeszcze raz zrobic test ciazowy

Gość gambulkaa
W piatek ide do szpitala umowic sie na termin. Mialam tam zadz jak dostaene okres lub jezeli bedzie sie spoznial ok 6-8 tyg.

Gość gambulkaa
I pewnie zrobie jeszcze raz ten test ciazowy.. .

Gość gambulkaa
Doraaaa a Ty tez masz PCO???

Gość gość
mozesz byc w ciazy po duphaston moja siostra brala na podtrzymanie ciazy a kolezanka brala po to zeby w ciaze latwiej zajsc no i zaszla a skoro Ty mowisz ze bralas takze jest opcja.. tylko ze jak mowsz ze ostatnio mialas badanie krwi to jesli bys byla z krwi napewno by wyszlo.. musisz isc do gina nie ma innego wyjscia bo sie kochana nabawisz niewiadomo czego

Gość gambulkaa
Duphastonu juz nie biore. Nic nie biore. Czekam na okres bez ze tak sie wyraze wspomagaczy. Mam pco wiec niby to normalne dlatego interesuja mnie glownie wypowiedzi kobiet ktore maja ten sam problem. I czy jest mozliwe zajscie w ciaze skoro ze tak sie wyraze jajniki normalnie nie pracuja.

Gość gość
Tak, masz szanse na ciaze.

Gość gambulkaa
Czyli ze tak powiem moje objawy moga wskazywac ciaze? Nigdy orzed okresem nie bolaly mnie piersi. Jajniki moze odrobine. Okres trzy dni wlasciwie bezbolowy...

Gość gambulkaa
Up

Gość gość
co jeszcze chcesz wiedziec? przeciez duzo osob napisalo Ci zebys poszla do lekarza, nie jestesmy jasnowidzami.. wiec zamiast siedziec*****erdziec na forum idz do lekarza. Ile Ty masz lat, ze nie wiesz, ze jesli cos sie dzieje z Twoim organizmem i nie wiesz co to trzeba zasiegnac porady specjalisty?

Gość gambulkaa
Interesuja mnie opinie kobiet ktore maja PCO. Jak sie to u nich objawia i jak dlugo moga nie miec okresu. Do lekarza pojde. Mam skierowanie na badanie.

Gość gambulkaa
Moze jakas dziewczyna opisze jak przebiega u niej Pco?? Nie interesuja mnie opinie ludzi ktorzy wysylaja mnie do lekarza co gowno da bo co mi powie skoro mam skierowanje i mam isc do szpitala tylko musi minac okreslony czas. Jakbym co chwile lazila do lekarza wiedzac co.mi dolega to wzial by mnie za jakaswariatke. Dlatego pytam inne kobiety jak to wyglada u nich i jak sie objawiaaj pewne rzeczy.. Np zblizajacy sie okres itp. No nie stane na ulicy krzyczac hej ktos ma policystyczne jajniki? Bo chcialam zapytac bla bla bla... Po to jest chyba forum

Gość gość
ja nie mam okresu od 7 miesiecy zmieniam gina bo moj nie potrafi mi pomoc

Gość gambulkaa
Powinien Cie skierowac do endokrynologa...

Gość gambulkaa
A wczesniej tez tak mialas?

Gość gambulkaa
Do szpitala za miesiac