Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Madmuazelle 1984

Badanie ginekologiczne i USG

Polecane posty

Gość Madmuazelle 1984

Witam mam takie pytanie.To moja druga ciąża. Pierwsze dziecko urodziłam w listopadzie 2012 roku. Mam taki problem cykl z marca (okres dostałam 18) strasznie mi się poprzesuwał. Miesiączka kolejna miała przyjść 19 kwietnia (cykle regularnie 33 dniowe) ale nie przyszedł. Test pozytywny wyszedł dopiero po 3 tygodniach po tej dacie. Pani ginekolog stwierdziła widoczny pęcherzyk ciążowy i powiększoną macicę i kazała przyjść za dwa tyg. Z tego co widziała i mówiła, ciąża jest dużo młodsza niż wskazuje na to termin OM. Czyli zapłodnienie nastąpiło znacznie później. Za dwa tygodnie mam przyjść bo będzie już widoczny zarodek i będzie można wyznaczyć termin porodu według USG. Czuję się dziwnie, mam mdłości z rana a z małą miałam tak bardzo sporadycznie, teraz dzień w dzień, nie wiem czy to wzdęcia ale mam większy brzuch na dole i przybyło mi na wadze 2 kg choć jem tak samo jak przed ciążą. Palce mi też puchną, muszę ściągać na noc obrączkę bo rano mam problem. Chcieliśmy z mężem drugie dziecko i się udało, szkoda tylko, że z tyloma komplikacjami... Miała z Was może któraś podobnie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować