Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne ze ojciec chce spac z synem na wakacjach a nie z partnerka

Polecane posty

Gość gość

Jedziemy niedlugo na wakacje. Boje sie ze syn sie wcisnie do lozka.tzn... Dziecko ma.lat 9 I ostatnio.mowil ;"jak pojedziemy z tata na wakacje to ty.mama.spij osobno a ja z tata!" a ja wtedy odp;"oj nie...dorosli ludzie spia razem a dzieci.osobno. Zobacz ze dziadek tez spi z babcia a nie babcia z synem.i dziadek z synem;) A moj facet zamiast powiedziec ze woli spac ze mna to.milczal....ostatnio moj acet postawil.kolo siebie w aucie z.przodu fotelik samochodowy z synem 9l A mi kazal do tylu wsiadac.... Tzn przyjechali po mnie pod sklep i zatzymuja sie a ja patze a dzieclo z przodu siedzi..... Nie wirm.jak.sie zachowac i co.robic jak bedzie chcialo dziecko.spac z nim.na walacjach i jak to grzecznie zalatwic?!nie chce sie zle czuc bo beda jechali znajomi i rodzice mojego faceta z nami do tego samego domku

Gość gość
Porozmawiaj z mezem,niech on synowi wytłumaczy bo inaczej ty ,wyjdziesz na tą niedobrą bo tatus pozwala ,a mama nie

Gość gość
Moj facet jest taki ze nie ummie.odmawiac nawet dziecku... A mi glupio z tym. Nie cchce walczyc z. Dzieckiem.o.lozko kto spi.z tata

Gość gość
Dziecko spi na codzien samo w pokoju ale maly ubzdural sobie ze na wakacjach bedzie spal.z tata! I jak zareagowac jak pojedziemy na wakacje a on nie bedzie chcial odmowicc dziecku?!?

Gość gość
a Ty jestes jego mamą? Czy kobieta jego ojca?

Gość gość
Cos czuje ze nie jesteś jego mamą bo inaczej nie robiłabys dymu z powodu fotelika z przodu

Gość gość
no właśnie miałam zapytać czy ty jesteś matką biologiczną bo jakoś dziwnie piszesz a w ogóle to ile jesteś z tym facetem bo to jakoś wszystko brzmi bez sensu albo jakiś świeży związek albo jesteś tylko dostawką .

Gość gość
mój cały czas jeździ z przodu ,sama go tam wysłałam i nie robię dymu ,tata mojego syna czyli mój mąż śpi ze mną to jest normalne ,a ty jesteś chyba macochą chłopca co?

Gość gość
Nie jestem matką dziecka tylko kochanką jego ojca

Gość gość
Niech zgadnę: to Twoje są wcześniejsze opowieści o byłej żonie alkoholiczce, o tym czy matkę dziecka zaprosić na komunię itp?

Gość gość
Nie to gimbol, któremu wyobraźni zabrakło żeby sklecić dwa sensowne zdania.

Gość gość
Nie jestem biologixzna mama.ale dostalam nawet kwiatki na dzien mamy od niego. Jestem.macocha ale nie lubie tego slowa

Gość gość
Jesteś żoną ojca tego chłopca?

Gość gość
to przeciez ona co sie do faceta na sile wepchnela z corka. Facet jej nie kocha, ona robi za gosposie i nianke dla jego dziecka i caly czas sie ludzi, ze on ja kocha...hahaha, wlansie ci pokazuje na wszystkie sposoby jak bardzo cie kocha i jak sie liczy z twoim zdaniem. Napisz jak po komunii, byla matka dziecka?

Gość gość
ale to nie ojciec chce spac z synem, tylko syn z ojcem. Tp jest wielka roznica

Gość gość
Też mam takie przeczucie, że to ona :) x autorko masz już pracę?

Gość gość
No ale jak zareagowac jak syn wcisnie sie ojcu do lozka zaproponuje mu spanie a ojciec jie odmowi i mnie wygoni na lozko obok?!?!

Gość gość
Iść do łóżka obok. Zareagować powinien ojciec dziecka, a nie ty.

Gość gość
Nie chce psuc sobie humoru na wakacjach ale nie ukywam.ze byloby to.dla mnie ponizenie ze facet woli spac z dzieckiem... Bo gdyby to byl niemowlak z ktorym.musialby spac to bym.zrozumiapa przeciez

Gość gość
No a jak on nie zareaguje?!!to co?!poczuje.sie urazona i odrzucona A nie.mam.ochoty tam.przy calej rodzinie robic fochy

Gość gość
dajcie spokój ta kobieta ma problem od zawsze . wiecznie ten sam ,facet jego syn i jej córka idź ty do psychiatry kobieto

Gość gość
kurcze a jak ma spać z tobą jak ty jesteś tylko służką do dziecka ,sprzątaczką i d**ą jak facetowi się chce ,przecież z twoich wcześniejszych wypowiedzi wynika że jesteś nikim ważnym dla ojca tego chłopca

Gość gość
A moze umow sie z dzieckiem, ze na przyklad w pierwsza noc i w ostatnia noc spi z tata a reszte wakacji we wlasnym lozku? Jak moj maz idzie na nocki to kolejno raz corka (13l) raz syn(10l) spia ze mna. Nie mam z tym problemu

Gość gość
eee a ja jeszcze pamietam temat jak autorka wymusila w koncu na nim slub:DTo kiedy cywilny bedzie ?

Gość gość
a wy dziewczyny zauwazylyscie, ze autorka nam nie odpisuje,tylko dalej swoje pisze .Tak jakby gadala ze soba :D