Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w którym TC zaczelyscie puchnac???

Polecane posty

Gość gość

Strasznie sie tego boje.Nie przytylam jakoś strasznie dużo bo w 35 tc mam 11 na plusie.pije full wody.boje sie puchniecia jak czytam ze dziewczynom nie widać kostek jestem przerażona....

Gość gość
ja wcale nie puchłam, nie panikuj. Przecież to nie jest reguła

Gość Katia626
Ja na koniec delikatnie spuchłam. Tak delikatnie,że widziałam to tylko ja bo wszyscy dookoła pukali się w głowę

Gość gość
ja puchne od 8 tc, a jestem w 20. przytylam juz 12 kg i boje sie co bedzie dalej. sa dni, ze nogi, rece wygladaja ok, ale sa takie ze faktycznie kostek nie widac. a o noszeniu pierscionkow, obraczki moge zapomniec :o

Gość gość
Spoko, ja cala ciaze przytylam 13 kg i mie puchlam do konca, czasami jak sie za mocno schodzilam pod koniec ciazy to teoche stopy mi spuchly , ale naorawde nieznacznie. Rodzilam w zimie i norlamnie dopinalam sie w kozakach sprzed ciazy. A moja szwagiedka musiala chodzic w tenisowkach bez sznurowek, bo inaczej nie zmiescilaby nog. Kazda kobieta ma inaczej

Gość gość
34tc. z 9kg do 40tc dojechałam do 20kg :-) wyglądałam jak balon.

Gość gość
Ja jestem w 40ty jakoś małemu się nie spieszy. Puchnąć zaczęłam od półtora tygodnia, tylko dlatego że przyszły upały. Ja przytyłam około 10.