Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam reagować czy nic nie pokazywać?

Polecane posty

Gość gość

mój facet oznajmił mi że odnowił kontakt ze swoją przyjaciółką. chce się spotkać i oczywiście wziąć mnie ze sobą, jednakże po przeczytaniu ich rozmowy na komunikatorze nie wiem co myśleć. pytała się go czy może wobec niego zachowywać się jak zawsze tzn bliska relacja. do tego on napisał że musi z nią pogadać ale bez mojej obecności i bez jej faceta. to mnie zaniepokoiło i odebrało chęć jej poznawania. sama nie wiem co myśleć. powiedziałam mu że nie chce się za bardzo poznawać na co on powiedział że też się nie umówi. czy powinnam nad tym się zastanawiać czy mieć neutralne podejście? co myślicie?

Gość gość
Jestem kobietą, która przyjaźni się też z mężczyznami. Przyjaźni i nic więcej, żaden nie jest moim eks dla jasności. I wiem, że takie przyjaźnie mogą być tylko przyjaźniami jeśli ludzie szanują się nawzajem i swoje wybory partnerów. Rozmowa na osobnośc***ewnie miałaby być po to, że się znają już dobrze i pewne sprawy oraz zasady między dwojgiem ludzi lepiej sobie wyjaśnić na osobności, bo one dotyczą tylko ich znajomości. Ani nikt inny nie będzie wiedział o co chodzi ani nie ma po co być przy takiej rozmowie. Ale nie masz się czego obawiać, bo Twój mężczyzna jest uczciwy i nie zamierza z nią romansować. Poinformował Cię o niej, chce się z nią spotkać w twojej obecności lub zrezygnować ze spotkania, jeśli Ty nie zachcesz pójść (szanuje Ciebie i Twoje uczucia, a to bardzo wiele, doceń to!!!). Więc ta rozmowa na osobności ma na celu z pewnością wyjaśnienie, jak ma wyglądać ich ewentualny kontakt i czy w ogóle ma być, skoro On jest związany z Tobą a Ona też kogoś ma. Dobry, kochający i szanujący mężczyzna nie zdradzi swojej kobiety z przyjaciółką, przyjaciółka z zasadami kiedy jest sama, a coś poczuje, zerwie kontakt zamiast wchodzić z butami w życie tego mężczyzny. On Ciebie kocha.

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż zaborcza i zazdrosna partnerka, wiem co mówie bo mój serdeczny przyjaciel odkad spotyka się z pewna dziewczyną, a właściwie kobietą bo laska ma 32 lata to zmienił sie nie do poznania, nie ten człowiek, jest pod takim pantoflem:-(:-( nawet nie moge sie z nim spotkać na głupią kawke i pogaduchy jak to miało miejsce kiedyś.

Gość gość
Jesteś jakąś zazdrośnicą