Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale dałam plamy.

Polecane posty

Gość gość

Spotkałyśmy się z koleżankami w starym towarzystwie. I zaczęłyśmy rozmawiać nieświadomie o mężnie jednej, nie wiedziałyśmy że to jego żona, bo słyszałam, że jest taka plastikowa, a koleżanka taka nie jest i ja wyjechałam z tekstem ,,pewnie dała d**y i poleciała na kasę", a ona wyjechała ,,wiesz moja dupa jest tak kosztowna, że tylko nie licznych stać na utrzymanie".

Gość gość
k***a k****e lba nie urwie pozdrawiam srodkowym paltzem 🖐️

Gość gość
Hahaha

Gość gość
.

Gość gość
przeproś ją

Gość gość
Ale jak ? Ona też to mogła obrócić w żart, a nie od razu takie teksty do mnie wali.

Gość gość
plame to dalas w temacie swojaj wypowiedzi, a ta sytuacja moze nauczy cie zeby nie powtarzac uslyszanych glupot, moim zdaniem zareagowala bardzo lagonie, powinnas ja od razu przeprosic, ona cie nie obrazila a nalezalo ci sie

Gość gość
Cale miasto huczało, że ona jest wyrafinowana, plastikowa, tipsy tylko w głowie, nie pracuje, prawda jest inna. Ja nawet nie wiedziałam że ona jest tak bogata. Jeździ audi, co prawda na ulicach jeszcze nie spotkałam drugiego takiego, fakt widać, że ciuchy ma markowe, ale nigdy niczym sie nie chwali.

Gość gość
normalnie: "przepraszam, nie wiedziałam, że jesteś tą osobą, alkohol uderzył mi do głowy (jeśli był), głupio wyszło i mam nauczkę" powiedziane z uśmiechem, powinno być OK