Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczonamama

mam 1.6 miesięcznego synka i coraz częściej jestem bez sil....

Polecane posty

Gość zmeczonamama

w nocy źle śpi budzi się w dzień śpi krotko ciężko coś zrobić przy nim ciągle chce się bawić do tego jestem w ciąży nie chce zwalać na ciąże ale opadam z sil czy ktoś żyje podobnie...

Gość gość
a co ma robic Twopim zdaniem ? xle spi bo mu pewnie zeby ida, podawaj cos na ból W dzien, jak nie wychodzisz z nim na specary, nie straci gdzies energi to nie bierze drzemek, rozrabia. Słabo Cie widze z 2 dzieci za chwile, skoro jeden Cie wykancza

Gość gość
półtora roku ma? Jakoś tak dziwnie napisałaś.

Gość zmeczonamama
ma półtora roku a co do spacerów to jestem z nim 2 razy dziennie rano i popoludniu

Gość gość
kup kojec, wsadzaj małego na jakis czas.Moze jakas babcia do pomocy ? Jak sobie wyobrasza siebie jak sie urodzi drugie dziecko ? Kiedy rodzisz ?

Gość zmeczonamama
mam łóżeczko turystyczne ale on nie chce w nim się bawić a zabawek ma mnóstwo , wrzesień rodzę końcem wrzesnia. Mieszkam z tesciowa ale ona jest chora nie ma sil mi pomagac...

Gość gość
Proponuje zlobek , u nas da sie wyslac dziecko np. Co drugi dzien na 3 godzinki, moze u ciebie tez jest COs podobnego, ja w ciazy chodzilam z mala z rana ma basen, nie zmeczysz sie tak jak spacerami , kupilam karnet do bawialni, i tam bylysmy prawie co dzien, ciagalam ja czasami do znajomych z dziecmi, tak zeby sie bawily razem, kiedy bylam w 5 miesiacu , corka poszla do prywatnego zlobka na 4 gdz dziennie, tak ze przychodzac do domu , spala 3 gdz. O 17 przychodzil maz i troche mala mialam z glowy, wieczor spedzalysmy spokojniej, przwaznie na czytaniu ksiazeczek, budowa z klockow, na Nic podaj malej viburcol, moja przy zabkowaniu spala po tym cala noc,