Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostry męża czy to juz patologia

Polecane posty

Gość gość

jedna mieszka w domu po teciach nieremontowanym, dach cieknie, ale ona ma 6 dzieci i najstarsza córka juz ma dziecko i tez mieszka z nimi chłop oczywisice nigdzie nie robi tyle lat siedzi w domu ona pracuje druga siostra mieszka w kwawalerce dwoje dzeci kazde spi z rodzicem tj jedna córka z matka w kuchni druga z ojcem w pokoju

Gość gość
ja pierdykam a u mnie jest taka patologia: 36 i 37 letni bracia mieszkają z 69 letnim ojcem i 67 letnią matką obłożnie chorą i z siostrą 30 letnią, nikt się nie kwapi do wyprowadzki, bracia nigdy nie mieli dziewczyny, siostra ma chłopaka na odległość, tylko jeden brat się utrzymuje sam z pracy, drugi nie pracuje od 10 lat, a siostra pracuje ale trwoni kasę na kosmetyki i ubrania, a żyje za kasę taty emeryta.

Gość gość
a u mnie własnie tj u mojego meza siostra zapiedziela na meza nieroba i szótke tych dzieci noi na wnuczke małą tez w domu brud syf dach cieknie grzyb na scianie ale co jego to nei rusza ona w kuchni pracuje idzie o swicie i wraca póżno dorabia jeszcze pieczeniem ale to jest krpla w morzu tych potrzeb nie wiem na co jej taki chlop nierób