Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IMIE DLA CÓRKI MAGDALENA BRZYDKIE CZY MOZE BYC

Polecane posty

Gość gość

mowie w pracy ze dam corce na imie jak sie urodzi magdalena nie magda tylko magdalena bo to roznica. a kolezanki w smiech ze staromodne i ze teraz sie nie daje takich juz imion tylko milena albo aleksandra najlepsze..i zebym takie dala..zgadzacie sie z tym ?

Gość gość
tylko nie milena ohyda, najgorsze imię jakie tylko może być. magdalena fajnie

Gość dfghjkedfgh
zle mi sie kojarzy , kazda madzia to idiotka

Nie słuchaj głupich koleżanek. Magdalena to bardzo ładne imię i wcale nie jest staromodne. Staromodne imiona to np. Helena, Rozalia, Genowefa ;) Prosze tylko nie dawaj aleksandra :O - pospolite i brzydkie moim zdaniem imię .Miałam 3 aleksandry w klasie.

Gość Szitaka28
Może lepiej nadaj jej męskie imię. I tak będzie szpetna.

Gość gość
Laura lepsze

dfghjkedfgh bez przesady. Nie kojarzmy zle imion tylko dlatego że znamy jakąś magde która jest idiotką...Ja np mam siostre cioteczną Magde która głupia nie jest. Skończyła studia na Uniwersytecie Warszawskim i ma teraz swoją firmę. Więc nie generalizujmy ;)

Gość Szitaka28
"Skończyła studia na Uniwersytecie Warszawskim" - to akurat mógłby być argument w przeciwną stronę ;)

Gość gość
bo pekam ze smiechu laska wyzej napisala ze jej kuzynka skonczyla na uniwerku warszawskim studia ...buhaha i to wg niej oznacza ze mądra.. a ja mam dwoch braci tam na studiach i ledwo sie umieja wyslowic i teraz sie jeden juz broni wnet a drugi polmetek i jest luzik.. madrzy za bardzo nie sa ale koncza zarzadzanie tam

haha dobra nie będę dyskutować. Dziwne tylko że ten uniwersytet razem z jagiellońskim są uznawane za najlepsze uczelnie w polsce. Ale co będę rozmawiać z plebsem ;) Pewnie za najlepszą szkołe uznajesz Wyższą szkołe ogrodnicta i gospodarstwa wiejskiego ze swojej okolicy :O

haha dobra nie będę dyskutować. Dziwne tylko że ten uniwersytet razem z jagiellońskim są uznawane za najlepsze uczelnie w polsce. Ale co będę rozmawiać z plebsem ;) Pewnie za najlepszą szkołe uznajesz Wyższą szkołe ogrodnicta i gospodarstwa wiejskiego ze swojej okolicy :O

Gość Szitaka28
"są uznawane za najlepsze uczelnie w Polsce" - rozbierz sobie to zdanie, przemyśl i złóż ponownie, a wówczas plebs chętnie na ten temat porozmawia.

Gość Ale to już było
Wejdz na stronę imion dla dziewczynki.Nie pytaj idiotek w pracy.Magdalena, bardzo ładne imię.Ważne że Tobie podoba się imię, innym nie musi.

Gość gość
sa uznawane przez plebs wlasnie. albo przez glupie rankingi ,ktore punktuja sxzczegolnie uczelnie ktore maja wyposazone dobrze sale itd,kiedys wykladowca sam sie smial z tych rankingów i mowil ze to bzdura totalna..i ze n

Gość Ale to już było
Wejdz na stronę imion dla dziewczynki.Nie pytaj idiotek w pracy.Magdalena, bardzo ładne imię.Ważne że Tobie podoba się imię, innym nie musi.

Gość gość
ładne i zawsze dobre, moda na nie nie przejdzie. To jest moje zdanie

Gość gość
Bardzo ladne Moja corcia też madga

Gość gość
Mi się nie podoba strasznie, ale to twoje dziecko :) nazwij tak jak ci się podoba

Gość gość
od 30 lat żyję z tym imieniem i mi się podoba. nawet bardzo.

Gość gość
małe madzie skoczne są, fajnie na próg upadają i często są... głodne :-) taki zarcik haha

Gość gość
ladne

Gość gość
Fajne masz koleżanki:/ bez dwóch zdań,z żadnego imienia nie wolno sie śmiać,żenada,staromodne imiona sa teraz bardzo na czasie i sama mam w rodzinie mała Magdalenkę,daj imie jakie tobie sie podoba a nie koleżankom ,to twoje dziecko i twoje prywatne sprawy .Nawet jesli im sie nie podoba nie powinny dać po sobie poznać,ze tak jest.