Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniapyschol

duzy i cienki czy może mały i gruby?

Polecane posty

Gość Aniapyschol

hej jaka jest wasza najlepsza kombinacja kobietki wolałyście np 10cm penisa ale w grubego w obwodzie 13,5-14cm czy może lepiej by miął 20cm a 12 w obwodzie grubości za wszelkie odpowiedzi dzieki

Gość gość
Duży i gruby,tylko,tylko,tylko. Taki daje przyjemne uczucie kompletnego wypełnienia, daje rozkosz,daje orgazm,przy takim mam spazmy. A robienie loda i oblanie spermą lub połyk to poezja.

Gość gość
dokładnie; tylko duży i gruby (minimum 16 cm długości, ale prawdziwe mierzone od góry i minimum 14 cm obwodu; poniżej tych wymiarów to kalectwo)

Gość gość
kalectwem jest mieć takiego 18+ tzn,że kobieta jak ma małe cycki też jest kaleką ja miałam facetów z różnymi wymiarami i prawda jest taka,że nie wiem jaką mam głębokość ale te ciut większe może 15-17 nie wchodziły już całe zdecydowanie wole grubsze tak np 13-15 długości ale dość gruby

Gość lolitkaaaa
Mój facet nie ma dużego, chyba pomiędzy 12 a 15 cm ale dla mnie w sam raz , gruby i wypełnia mnie idealnie...

Gość gość
Ty poprzednicza,ty się lecz,pogłębiacza sobie zamów,15cm to ma chłopiec w gimnazjum a nie facet. Chyba,że jesteś facetem z małym fiutkiem i leczysz kompleksy tu pisząc,haha.

Gość gość
duży i gruby :) Budowa budową i na pewno niektóre kobiety są mniejsze inne większe, ale pochwa ma dużą elastyczność i właśnie takie rozciąganie jest przyjemne.. Chyba, że jakaś kobieta nie lubi mocnych doznań albo seksu w ogóle :D Owszem, jak bym pokochała faceta, to wielkość jego penisa jest sprawą drugorzędną- o ile nie ma jakiegoś smutnego robaka w majtkach. Jak bym miała wybierać wole faceta z wielkim penisem :D Małego też dobrze czuć (ba, nawet mały palec u ręki), ale to nie to samo, zresztą taki ciągle wypada..

Gość gość
sex jest przereklamowany i tyle.

Gość gość
A moj ma 14/12 cm i sie tym nie przejmuje. Glupie gadanie ze kalectwo itd. Zalosni jestescie.

Gość gość
14 cm to nawet nie widać czy stoi czy nie.

Gość gość
zdziwilbys sie. Wlasnie widac i to bardzo dobrze.

Gość gość
2 naraz kazdy pasuje gdzie indziej.

Gość gość
Kurcze moj facet ma 21 i jest gruby:)

Gość gość
Mówiliście o gimnazjum... A jak ma się 12 cm w gimnazjum to dobrze ? :-D

Gość gość
i wyszło właśnie, kto odwiedza kafeterie, gimbaza!

Gość gość
ja mam jakoś pomiędzy 18 - 20cm długości i między 14 - 15cm grubości... i wg mnie jest mały :P ale do 21 roku życia ponoć rośnie więc jeszcze trzy lata przede mną :D