Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w 8 miesiacu ciazy

Polecane posty

Gość gość

Oszczedzalyscie sie troche? Czy normalnie odkurzalyscie,robilyscie pranie,chodzilyscie na zakupy niektore 4 kg jest dla mnie ciezkie,sch ylalyscie sie? Ja jeszcze dziennie studiuje,jak to u was bylo?

Gość gość
Ja zakupów nie nosiłam robiłam tyle co musiałam ale większość to leżałam teraz 9 miesiąc i juz się nie oszczędzam ;) dzis były wielkie porządki i padam na twarz ;-)

Gość gość
Hm

Gość gość
Ja jestem na koncu 8 miesiaca ciazy i nie oszczedzam sie za bardzo, sprzatam, odkurzam, myje podlogi, prasuje, robie zakupy i wnosze do domu. Robie wszystko jak przed ciaza, nie mam przeciwskazan wiec po co mam lezec calymi dniami na lozku?

Gość gość
Nie chodzi o lezenie tylko oszczedzanue

Gość mama tulistworka
Ale ja Wam zazdroszczę. Ja musiałam leżeć plackiem od połowy ciąży a i tak urodziłam w 36 tyg... Marzy mi się drugi bobas ale strasznie się boję że tym razem wyląduję już w szpitalu i tam każą mi leżeć całą ciążę

Gość gość
Ja wolałam większość czasu na relaks poświęcić :) słucham dużo muzyki w tym również klasycznej ;-)

Gość gość
ja sie oszczędzam, zakupy robię ale tylko te małe, mieszkanka sprzątam normalnie ale mamy malutkie wiec nie ma co tu odkurzać, okien nie myje a łazienki nie sprzątam, sam moj maz od poczatku zabronil mi ze wgl.na chemie. ja niby sie dobrze czuje ale czasem jak duzo sie "olatam" to twardnieje mi brzuch, boli i kręgosłup tez daje o sobie znac.

Gość gość
ja jak koleżanka wyżej , nie leze cały czas ale się oszczędzam to moja druga ciąża i więcej dzieci nie planujemy :)

W 8 miesiącu robiłam wszystko, albo prawie wszystko normalnie, ale starałam się nie "przedobrzyć" :) Tzn. chodziłam na zakupy, ale nie dźwigałam ciężkich rzeczy, schylałam się, ale ostrożnie, sprzątałam, myłam okna, pranie, gotowanie itd itd.