Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

współżycie

Polecane posty

Gość gość2

witam, potrzebuje pilnie porady, doswiadczonych kobiet. Otóż pewnego wieczoru zażyłam zbyt wiele alkoholu, czego bardzo załuje. Niestety nie pamiętam od pewnego momentu nic. Teraz obawiam się, czy przypadkiem nie współżyłam ze starszym chłopakiem. Dodam, że byłam, lub jestem dziewicą, a to byłby mój pierwszy raz ;/ dlatego pytanie do was, czy można jakoś po 2 dniach rozpoznać to, czy uprawiałam z nim sex? w mojej pochwie czułam mocne nawilżenie, było ono białe i gęste, ale nie odczuwam żadnego bólu, i wydaję się 'ciasna'. Błagam pomóżcie mi jakoś, doradźcie coś bo oszaleję :((

Gość gość
zobacz w lusterku czy masz błonę dziewiczą i nie współżyj przed ślubem

Gość gość2
czy ona będzie widoczna?

Gość gość
to niedobrze, że nie znasz swojego ciała, u mnie jest widoczna w lusterku, trzeba zajrzeć głębiej ;)

Gość Szitaka28
Mogę sprawdzić jeśli chcesz.

Gość gość
hahaha nie zawsze musi blec przebijanie sie przez blone dziewicza, a to biale to pewnie sluz z podniecenia

Gość gość2
wiem, że to źle. właśnie dlatego ze nie znam swojego ciała, nie wiem czy to zwykła normalna wydzielina, czy przepowiadająca miesiączkę. jest mi strasznie z myślą że mogłam to zrobić, dlatego panikuję :(

Gość gość2
tak, wiem, to zalezy od błony, ale po stosunku wydawało mi się ze czuję się jakiś dyskomfort, lub ból zwłaszcza że to byłby pierwszy raz

Gość gość2
pomoże ktoś jeszcze?

Gość gość
Bolalo by cie w srodku..czasami leci krew a czasami nie.ginekolog moze to potwierdzić.

Gość gość
Ty gówniaro jedna, nie chlej następnym razem, bo nie bedziesz wiedziała nawet jak cię cała wiocha obróci! Trochę godności miej!!!

Gość gość2
jestem niepełnoletnia, dlatego szukam pomocy tutaj, nie u ginekologa. wiem wiem, jest mi strasznie wstyd, proszę o wsparcie, bo załamie się już całkiem. czy to że w środku wydaje się ciasna, ma jakies znaczenie?

Gość gość2
strasznie niepokoi mnie ten śluz.. nie wypływał, ale jest gęsty biały i znajduje się w środku. Niepokoi mnie że to pozostałości nasienia..