Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwka21

Tabletki antykoncepcyjne Lesinelle i wytrysk w pochwie

Polecane posty

Gość iwka21

Witam. Mam do was kilka pytań, ponieważ jestem w tym temacie nowa a u ginekologa byłam jak zawsze tak zestresowana, że nie o wszystko dokładnie zapytałam. Tydzień temu w poniedziałek pani ginekolog przepisała mi moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne Lesinelle. Pod wieczór dostałam takie brązowy śluz jak to przed @ bywa. Na następny dzień ( wtorek) rano dostałam miesiączkę, a ok godziny 21 wzięłam 1 tabletkę antykoncepcyjną. Od tej pory biorę je regularnie nawet co do minuty. W piątek jednak poniosło nas z partnerem i we mnie skończył bez żadnego dodatkowego zabezpieczenia. Wiem, że mogliśmy zaczekać z tym ale to był impuls. Chciałabym się upewnić czy faktycznie jest małe ryzyko zajścia w ciążę. Wiem, że nic mi nie daje 100 % pewności ale mam nadzieję, że to jednak nie zaważyło i, że nie zostanę na razie mamą. Bardzo proszę o jakąś radę.

Gość gość
Skoro nie pominelas zadnej tabletki to nie powinnas sie martwic bo tabletki juz dzialaja.

Gość gość
Dzięki za otuchę :) nie pominęłam żadnej tabletki. Dzisiaj będzie to moja 7 tabletka. Czyli jeżeli biorę tabletki regularnie to nie muszę panikować przy każdym wytrysku w pochwie ?

Gość gość
Oczuwiscie ze nie.

Gość gość
dzieki wielkie jeszcze raz, pytam bo jestem w tym temacie nowiutka i jeszcze w dodatku panikara dlatego wolalam sie uspokoic bo przeciez nie bede codziennie dzwonic do mojego gin. z kazda obawa :)

Gość gość
Witam! Mam do sprzedania 19 tabletek Lesinelle ( 21 w opakowaniu) ponieważ po spożyciu tych dwóch, przepisano mi inne. Tabletki zakupione ok. Tydzien temu. 20 zl !!!