Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mina93

Obcierające się uda!!

Polecane posty

Gość Mina93

Witajcie! Mam taki problem..niestety bardzo szybko przytyłam prawie 20 kg, ważyłam 53, a teraz 69.Na brzuch nie narzekam choć mógłby być mniejszy, problemem są obcierające się uda, ich wewnętrzna część. Smarowałam się różnymi mazidłami ale nie pomogły. Są tam ogromne rozstępy ale zanikają bo z czerwonych rozstępów robią się białe, już powoli niewidoczne.Nie mogę pogodzić się z tym że już od roku czasu nie chodzę w jeansach( nie mogę znaleźć takich które tam będą pasować) a sukienki czy spódnice zakładam okazyjnie z niechęcią. Jestem szczupła. Pomijając fakt że za miesiąc ślub, założe rajstopy, najgorzej będzie na plaży gdy gołe ciało się obciera. Czy istnieje coś co może przyśpieszyć to aby były szczuplejsze? Gdy zacznę się lepiej(większe starania) odchudzać nie będą mi tamte "poduszeczki" zwisać? Pozdrawiam.

Gość Mina93
Czasami gdy zakładam koszule nocną i zrobię kilka kroków..już boli bo się obcierają. rano jem śniadanie, obiadu nie muszę bo nie czuje głodu a wieczorem się objadam, niestety;/Czy radykalna zmiana, ograniczenie posiłków do minimum spowoduje szybką zmianę?

Gość gość
ile masz lat i wzrostu?

Gość gość
miałam ten problem dośc długo, pomagał talk w kremie, filrmy AA albo Clinique nie pamiętam już, był w buteleczce z dozownikiem, kupowałam na allegro, wiadomo że najlepiej schudnąc ale na tymczasowe rozwiązanie polecam

Gość antycelulitowa
polecam ci balsam z Eveline . regularnie stosowany wyszczupla uda , redukuje tkankę tłuszczowa. uprzedzam tylko żeby nie smarować nim górnych partii ciała bo mocno chłodzi i to uczucie zimna na nogach czy brzuchu da się znieść , ale wyżej juz nie , normlanie jakby się wyszło nago na dwór na zimne powietrze. ale mnie wyszczuplił uda dość mocno . polecam. 0 ...http://www.ekobieca.pl/product-pol-3009-Eveline-Slim-Extreme-3D-Serum-intensywnie-wyszczuplajace-ujedrniajace.googleshoppingpl.html?gclid=COng9pKdyr4CFS

Gość gość
A badalas tarczycę?

Gość gość
21 lat i 165cm. Nie badałam, powód tkwi w nagłym skoku wagi, z tarczycą jak i innym częściami pewnie wszystko w porządku:) Dzięki za rady:)

Gość gość
niech mi ktos logicznie wytlumaczy jak jakikolwiek balsam moze wyszczuplic cokolwiek????? to jest typowe pranie mozgu przez producentow kosmetykow, ja mialam grube udziska i tez mi sie ocieraly, w lecie zapocone to az mi sie rany robily, jak z nimi walczylam? otoz przede wszystkim zmiana diety, wywalilam cukier z diety, zero soli, zero napoi gazowanych, duzo warzyw czesto na surowo, mieso tylko najlepszej jakosci zadne tuczniki hormonalne z marketu, jazda na rowerze, basen oraz....masaze ud banka chinska, teraz mam piekne zgrabne uda, zero cellulitu no i ogolnie stan skory sie bardzo poprawil, przemiana trwala ponad rok, ale uwierz mi ze efet spekakularny no i sie utrzymuje, do smarowania ciala uzywam olejku argaowego oraz kokosowego (ale tego w czystej postaci)

Gość gość
wejdź na forum sportowe nie mogę wpisać tu linka, bo krzyczy, że to spam tam ułożą Ci zestaw ćwiczeń na uda i doradza w sprawie diety ćwiczenia na same uda nie będą wcale trudne czy uciążliwe, tylko trzeba je regularnie wykonywać efekty zauważysz po kilku tygodniach, na plażę akurat

Gość Mina93
Dzięki Wam. mam nadzieje ze sie uda:)

Gość gość
ja jestem facetem, ważę ponad 110kg i też uda mi się obcierają jak nie założę bokserek.