Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisanie z dziewczyna codziennie

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu mam dziewczynę i chciałbym poruszyć temat codziennego kontaktu przez fb lub sms. Raz to ona rozpocznie rozmowę, raz ja... O ile na samym początku było to dla mnie przyjemne, teraz wymiana wiadomości zaczyna mnie trochę męczyć. Wiadomo - co za dużo, to nie zdrowo. Z takiego założenia wychodzę, a poza tym nie lubię się narzucać, osaczać kogoś, dlatego w jeszcze bardziej początkowej fazie wiadomości bywały dni, że milczałem. Wczoraj także postanowiłem się nie odzywać i koło 22 dostałem SMS'a "Zapomniałeś o mnie? Zapamiętam sobie i też nie będę pisać! :(". Ona na prawdę wymaga codziennego kontaktu? Uznaje to jako wyznacznik zainteresowania? Nie zmęczy sie mną? Nie zanudzi jej to? Nie będzie oznaczało to, że nie mam nic innego do roboty, tylko pisanie do niej? Może jakaś młoda kafeterianka dałaby mi wskazówki, bo waham się :)

Gość gość
Przecież nie musisz jej pisać co robiłeś przez cały dzień.Wystarczy kilka smsów ale takie zainteresowanie musi być.

Gość pomaranczlala
Każdy ma inne potrzeby.

Za duzo myslisz. Po co takie zabawy w 'postanowilem ze dzis nie napisze'? Nic dziwnego, ze dziewczyna czuje sie zaniepokojona, skoro tak nagle zmieniasz nawyki.

Gość gość
za dużo myślę - właśnie :) po prostu pomyslałem sobie, że jeden dzień przerwy zrobi nam dobrze. jak już pisałem - baaardzo nie lubię się narzucać, stąd moje wątpliwości. @ 2014-05-26 19:55:25 - jasne, że nie opisuje jej całego dnia, jednakże nie chciałbym jej zanudzić mimo że tematów do rozmów nam nie brakuje. sam już nie wiem :(

Gość gość
Ile ty masz lat?

Gość gość
22, ona 19 :P

Gość gość
Nie wydaje sie byz znuodzna, skoro upomina sie o sms. To chyba raczej Ty masz dość...

Gość Drzewko5
Nikt w internecie nie pisze prawdy, chyba tylko nienormalni.