Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myć okna?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak myjecie okna? Mam jutro iść do jednej starszej pary umyć okna i nie chce żeby mieli do mnie pretensje ze im zuzywam za duzo srodkow czy cos :D Ja zawsze u siebie najpierw myje ramy, potem szybe, wycieram do sucha szmatka, a potem poleruje płynem do mycia szyb i ręczniakami papierowymi. Tak będzie ok?

Gość gość
upupp

Gość polecam taka piosenke
up tez jestem ciekawa bo od jutra zaczynam prace jako pomoc domowa, moze mi wypadnie myc okna a nigdy nie mylam u ludzi

Gość gość
a czym najpierw myjesz ramę i szybę?

Gość polecam taka piosenke
ja myje woda z plynem do naczyn, dobrze czy zle?

Gość gość
ja ramy też płynem do naczyń. szyby pryskam płynem do szyb i myje gąbka do naczyń i wycieram lniana sciereczka. szyby są idealnie czyste bez żadnych smug a mieszkam w centrum miasta więc zawsze są mocno brudne mimo że często myje

Gość gość
Wypad szmato z tą reklamą jakiegoś g****a

Będzie ok. Jeżeli użyjesz dobrej szmatki i dobrego płynu, to nie będziesz musiała polerować papierem. Ale lepsze płyny więcej kosztują. Wszystko zależy od kasy, jak zwykle. Albo wydasz więcej pieniędzy, albo więcej będziesz musiała pracować.

Gość gość
Spryskaj płynem najlepiej w opcji piana. Przetrzyj szmatką jaką Ci państwo dadzą. Potem wypoleruj albo drugą suchą szmatką albo ręcznikiem/papierem toaletowym aby nue szarym ;) Czyli zależnie co Ci dadzą.