Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania na ojcostwo w trakcie ciazy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna, z ktora spedzilem zaledwie jedna noc twierdzi, ze jest ze mna w ciazy- prawde mowiac nie wierze jej i chcialbym to sprawdzic. Czytalem, ze jest taki nowatorski rodzaj badan zupelnie nieszkodliwy dla dziecka i matki. Co sadzicie, warto czy nie warto robic takie badania?

Gość gość
a myślisz, że nie da się zajść w ciażę w trakcie jednej nocy?

Gość Było miło
Masz płytki umysł skoro masz wątpliwości.Dość często zdarza się że od pierwszego razu można zajść w ciążę.Tak jest gdy nie zabezpieczacie się.

Gość gość
Myslicie, ze nie wiem? Pewnie, ze wiem ze od jednego razu mozna zajsc w ciaze tyle, ze w gumce? No przepraszam czy jest cos zlego w tym, ze chce miec pewnosc? Jesli to moje, zaopiekuje sie i uznam, ale jesli nie to nie pozwole rozwalic sobie zycia.

Gość gość
@gość Masz rację walcz wszystkimi sposobami Jak sie okaże że to nie twoje to olej i zerwij wszelki kontakt

Poczekaj aż się dziecko urodzi, wtedy na spokojnie sprawdzicie - swoją drogą, jestem pewna, że to nie Twoje dziecko więc się nie przejmuj.

Gość gość
Tak, ale ja nie moge czekac, bo w tym czasie moj zwiazek sie sypie. Spalem z ta kobieta prawie 5 miesiecy temu,pijany bylem i mnie zacmilo. Cztery miesiace temu wszedlem w nowy, powazny zwiazek, zakochalem sie i w tym czasie jak tamta wprowadza swoje gierki kobieta, ktora kocham oddala sie coraz bardziej. Ja juz nie moge tak dluzej, chce to skonczyc raz na zawsze w jedna albo druga strone, mam dosyc niepewnosci.

Gość gość
I moja dziewczyna tez, chce byc uczciwy wobec niej, bo ona szczerze mi powiedziala ze jesli to moje dziecko to ona nie wybraza sonie byc ze mna, mimo ze bardzo mnie kocha.

"Nowatorskie metody" nie są od razu dostępne dla zwykłych szaraczków i nie na płytką kieszeń. Poza tym badania prenatalne zawsze są niebezpiecznie dla płodu, więc myślę, że i tak odmówiłaby. Trudno, masz nauczkę, nie upijaj się więcej, trzymaj się swojej wersji, a jak dziecko okaże się Twoje to nazwij je MacGyver. Chyba, że jest jakaś mała szansa, że jednak nie cały stosunek był z gumką.

Gość gość
Caly stosunek byl z gumka, metoda bezpieczna bo to badanie przez pobranie krwi matki odzielaja krew dziecka, niebezpieczenstwo 0% a pewnosc badania 99.9%. A pieniadze nie maja znaczenia, nie moge czekac ponad 4 miesiace to mi rujnuje zycie, ale ona sie nie zgodzi-wiem to.