Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za długo jestem już prawiczkiem, nie wyobrażam sobie seksu z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

nie wyobrażam sobie że ona mogła by chcieć seksu, nie pasuje mi to do obrazu łagodnej, serdecznej dziewczyny jaki sobie stworzyłem w głowie. Jakbym tak kogoś miał to pewnie tylko trzymalibyśmy się za ręcę i buzi sobie dawali i na tym koniec. W kwestii relacji d-m jestem na poziomie 12 latka.

Gość endrjuuu
nie możesz tak do tego podchodzić, bo tak ci zostanie, ja mam 26 lat a nadal jestem prawiczkiem, i nadal mam nadzieję że to się zmieni. tylko na muszę trafić na kobietę życia.

Gość gość
" nie wyobrażam sobie że ona mogła by chcieć seksu, nie pasuje mi to do obrazu łagodnej, serdecznej dziewczyny jaki sobie stworzyłem w głowie. Jakbym tak kogoś miał to pewnie tylko trzymalibyśmy się za ręcę i buzi sobie dawali i na tym koniec." x A ja jestem prawiczką w podobnym wieku i mam podobne myśli co do tych spraw jak Autor. Chyba zostaliśmy "zbyt grzecznie" wychowani? Jaka jest tego przyczyna Twoim zdaniem? :) Może idealizujemy nasze matki?

Gość PaanSmok
a teraz pytanie, w jakim wieku jest autor tematu? powiem wam, że gdybyście zostali sam na sam, w jakiejś namiętnie romantycznej scenerii, zwierzęcy magnetyzm już sam podpowiedziałyby co robić dalej ;) powodzenia :)

Gość gość
UBP

Gość Prawiko
To ty masz tak jak ja

Gość gość
:(

Gość gość
Szukaj dziewczyny puki jest nadzieja ! albo chodź na prostytutki by umilić sobie życie ;)