Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co biedakom dzieci??

Polecane posty

Gość gość
Naprawdę, zaraz pęknie ci guma w majtach

Gość gość
w polsce 90% spoleczenstwa to biedaki, wiec nikt nie powinien miec dzieci. autorko, to, ze cie stac na markowe pieluchy (hehe, jak to brzmi), nie znaczy, ze jestes bogata. mnie stac na markowe ciuchy i tez nie uwazam sie za bogata, a na pielychy to stac niemal kazdego.

Gość mataczzcz
statystycznie władzy jest to na rekę by biedacy posiadali najwiekszą ilość dzieci . Statystycznie też dzieci powielają biedę rodzców w wiekszosci przypadków (nie wszyscy) a takim społeczenstwem głupim niedouczonym sie fajnie rządzi :) mozna im wcisnac kazda kite ! jak zamach na WTC , jak smolensk , jak samobójstwa ludzi w rzadzie , Lepper , petelicki itd. po co władzu ludzie mądrzy w ilosci ogromnej ? po nic !

Gość mataczzcz
a zeby było smieszniej to jeszcze Polskiego Papierze człowieka CIA I TEGO SAMEGO co ukrywac kazała za wszelka cene pedofilstwo w kosciołach - swietym zrobili ?!:) poczytać kochani , poczytać , oczy sie otworza .

Gość gość
ten tytuł "po co biedakom dzieci??" ...masakra :(

Gość Do rzeczy i to konkretnie
! Nie oszukujmy się, bo nie od dziś wiadomo, że z biednych rodzin najlepsze dzieci wychodzą! Ile razy widzimy że w bogatej rodzinie pragną a nie mają? To boży przekaz! Ale nie człowiek będzie się upierał! No jak osioł ostatni! Po prostu! Biedna sąsiadka otoczona 7-rgiem dzieci znów zaliczyła wpadkę Tfuuu! co za patologioa!-wrzeszczy arystokracja! Burżuazja uważa że tylko jej się należy, bo ona najdostatniej dziecko wychowa! Ale dostatek nie jest wyznacznikiem dobrego wychowania i bóg wie o tym najlepiej. Dlatego biedny zawsze będzie błogosławiony a bogaty nie!

Gość gość
a gdzie w polsce jest burzuazja? przeciez w miastach 90% wiesniakow, co ze wsi przyjechala...

Gość gość
27.05.14 Do rzeczy i to konkretnie :D no cos w tym jest!

Gość gość
Burżuazja zakłada takie tematy;) Albo zwyczajnie łudząca się młodzież że siedząc na kafe doczeka czasów kiedy burżujami się stanie!

Gość ołksz
W polskiej mentalności jest coś takiego, że Pampersy to oryginały, ciuchy z H&M są markowe, a jak na imprezę kupić napój i przegryzkę to musi być Cola i np. Lay's. Nie może to być inny napój (np. firmy Hellena i chrupki firmy tesco). Znam przykłady tylko z dwóch krajów USA i Niemiec i tam ludzie kupują rodzime, tanie produkty i nikt się tego nie wstydzi, nikt nie czuje się z tego powodu biedakiem i obywatelem drugiej kategorii. A polskie "zastaw się a postaw się" każe kupować wszystko co droższe/firmowe/markowe/znane/zagraniczne. Dla nas to obciach podać gościom sok z biedronki, a przeciętny amerykanin kupuje TO CO LUBI (bez znaczenia jest wysoka cena i marka) i to podaje gościom. W ogóle na kafe Biedronka to jakaś straszna dolina.. Kto tam kupuje jest patologią. Ja w tym sklepie zawsze kupuję wodę mineralną i makarony - bo po prostu je lubię. W Lidlu lubię sery. Warzywa i owoce kupuję na ryneczku. Resztę zakupów robię w Piotrze i Pawle i żaden to dla mnie prestiż. Jakbym miała bliżej do Tesco to bym tam chodziła.

Gość gość
A ja nienawidze wody z biedronki! Wszystko inne moze byc. Pyszne maja kaszki

Gość gość
W Biedronce jest Żywiec 1,75l.

Gość gość
W piotrze i pawle nie kupuje bo mi stamtąd nieświeże dwa razy przywieźli. Lidl ratuje mnie zawsze wtedy kiedy inni zawiodą a z biedronki lubiłam maszynki do golenia gilete ale coś ich nie widziałam dwa razy i pół roku już tam nie byłam mimo że pod domem mam. Poza tym ryneczki itp. Wspieram nowy warzywniak pod domem chiałabym żeby istniał!

Gość gość
27.05.14 [zgłoś do usunięcia] mataczzcz statystycznie władzy jest to na rekę by biedacy posiadali najwiekszą ilość dzieci . Statystycznie też dzieci powielają biedę rodzców w wiekszosci przypadków (nie wszyscy) a takim społeczenstwem głupim niedouczonym sie fajnie rządzi usmiech.gif mozna im wcisnac kazda kite ! jak zamach na WTC , jak smolensk , jak samobójstwa ludzi w rzadzie , Lepper , petelicki itd. po co władzu ludzie mądrzy w ilosci ogromnej ? po nic ! 27.05.14 [zgłoś do usunięcia] mataczzcz Wystarczy rzucić okiem na sekundę i od razu poraża twa głupota! Statystycznie zawsze więcej biędzie biednych bo statystycznie trzeba być bardzo wybitnym żeby biednym nie być. Ty sobie poczytaj a my i tak doczekamy kiedyś że ty dorośniesz i będziesz się wstydził swoich ograniczonych poglądów.

Gość gość
w polskim języku już tak się głupio utarło, że pampers jest synonimem słowa pielucha, ale to nie znaczy, że tylko produkt marki Pampers jest pieluchą:D No ludzie! Nie znam się na pieluchach, ale wątpię, żeby Pampers były najlepsze czy jakoś znacząco różniły się od innych marek, po prostu mają bardzo agresywny marketing. tak samo Polacy nazywają adidasami wszystkie sportowe buty, co nie znaczy, ze Nike są nieoryginalne..

Gość gość
Tu autorka Czytakcie ze zrozumieniem! pisalam ze nie mam nic do pampersow dada czy z rossmasna czy Tesco czy jakich kolejek niech każdy używa jakich chce, sama uzywalam dada przecoiez napisalam! Nie określamy ludzi kupujących dade jako biednych! Tylko ta kobietę o której napisalam bo ona wprost powiedziała ze zakłada miesieczniakowi 4 bo na te była promocja! Wiec łatwo się domyślić ze oszczędza na dziecku w zły sposób bo dopasowuje promocje do dziecka! SA dady new born i mogła takie kupić ale nie bo 4 były tańsze. Znam biedna rodzinękktóra ma dziecko i nie kupuje pampersow tylko właśnie dady i ja nic do tego nie mam ale kupuje dobry rozmiar. Sednem tematu jest oszczędzanie na dziecku nie ze wzgledu na markę pieluch tylko ze względu na rozmiar. To jest chore! I ja nikomu nie wytykam ze nie używa firmy pampers, zwrocilam uwagę tylko na to ze taki niemowlak otulony pampersem jst krzywdzony bo moim zdaniem ( podkreslam moim!) gdyby ta 4 założyła ale np pampers premium to jeszcze bym tak zszokowana niej była bo moim zdaniem jest cieńszy i bardzkiej przewiewny! Ale tu nie chodzi o markę pampersow nie oceniam nikogo po używanych pampersach

Gość gość
Tu #autorka Dodaj jeszcze skoro juz tak po mnie jezdzicie ze reklamuje pampers a dada to dla mnie g***o, zw teściowa również przyniosła mi te dady z biedronki jakiś tydz temu rozmiar 4 i zamierzam ich oczywiście użyć tylko córka ma teraz 3 wiec poczekam. Na noc jednak uznaje tylko pampers bo jest chłonny ale na dzień jak najbardziej bo dla mnie dada Hughes czy inne w trakcie dnia ,moga byc?! Temat dotyczył rozmiaru a nie marki!

Gość gość
Zgadzam sie w 100% !! Biedacy nie ppwinni mieć dzieci !!!!!

Gość gość
ale śmieszny temat ' BIEDA TO JEST STAN UMYSŁU " bo co jak dla mnie i dada i pampers to syf bo uważam że vibelle jest najlepsza więc o czym mowa :-D umysłowe śmieci ech

Gość gość
Po co biedakom dzieci? Na kotlety :classic_cool:

Gość gość
Ja tez myślałam ze nie ma różnicy miedzy dada, pampers, hudgens i inne. Ale szczerze weźcie i porównajcie. No pampersy sa super!! Bardzo drogie, tez żałuje, ale sa jak majtki, elastyczne, naturalne. Ale drogie, sa 2 razy droższe od reszty,

Gość gość
Kurcze, za duza pielucha, to juz zakaz posiadania dzieci, ale ty plytka jestes

Gość gość
Ja bym sie wstydzila sama przed soba, nawet anonimowo zalozyc taki temat, wiesz , czasami los sie moze odwrocic i za rok ciebie nie bedzie stac na buty dla dziecka, ktos zobaczy twojego bachora w dziurawych butach i znow bedzie temat na kafe, po co biedakom dzieci

Gość gość
Tylko wiesz los bywa przewrotny i za 20 lat to twoje bogate dziecko moze cpunem zebrzacym o kolejna dzialke, a to biedne konczyc wlasnie medycyne, jak ty w ogole zostalas wychowana zeby zakladac taki temat.wlasnie tacy ludzie jak ty nie powinny miec dzieci, zeby sie chamstwo i ciemnota nie szerzylo, takie slowa lubia wracac