Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do wrotkarzy rolkarzy

Polecane posty

Gość gość

Jak poznać że są żle dobrane rolko-wrotki .I czy to normalne by po 10 minutach jazdy strasznie bolały mnie stopy taki ucisk czułam ?

Gość gość
Poradzcie coś , bo jestem załamana napaliłam sie jak szczerbaty na suchary a tu tak niespodzianka .Normalnie wkurzyłam się

Gość gość
właśnie się uczę jeździć na rolkach i mogę stwierdzić, że ból w stopach to normalka.

Gość gość
jak stopy to możliwe no chyba że wcześniej prowadziłaś kanapowy tryb życia to i stopy moga boleć . jak łydki/uda to znaczy, że masz zakwasy i to normalne przy nowej formie aktywności

Gość gość
Nie łydki nie bolą , gdyż krótko jezdziłam ale stopy niemiłosiernie bolą .Wiesz ja też się dopiero uczę dzis miałam debiut .I raczej nie sądzę by ktos to pierwszy raz jeżdzi i bolały go stopy był kanapowcem .Jestem przyzwyczajona do ćwiczeń bo ćwiczę na stepperze ale rolki mnie rozwaliły dziś po 10 minutach :(

Gość gość
no właśnie... ja też ćwiczę na steperze- kanapowcem nie jestem. do tego codziennie z dziećmi na dworze siedzę i w coś się zawsze pobawimy. w moich stopach pojawiają się także mrówki, ale to na pewno przez to, że trzeba dobrze zapiąć rolki. Znajoma mówi, że z czasem stopy się przyzwyczają.