Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgq

Warto pakować się w zwiazek

Polecane posty

Gość gsgq

Witam. Spotykam się z pewną dziewczyną ponad 2 miesiące, ona ma 24 lata, a ja 21. Oboje mamy pracę, ale ona przez to, że świetnie włada językami co chwile ma pomysły takie aby pracować za granicą ( Norwegia czy Hiszpania ), tłumaczy teksty, więc wiąże swoją przyszłość zawodową za granicą. Widać, że ciągnie ją do kasy, u nas z tym słabo. Marzy się jej Barcelona i co chwile chce gdzieś jeździć za granicę. Nie jestem z nią w związku, chciałbym ale przez to, że ona taka jest niestabilna pod tym względem to mi się odechciewa. Chciałbym mieć tutaj dziewczynę, która najpierw postawi faceta na 1 miejscu, a nie pracę czy piękniejszy kraj. Nie wierzę w związki na odległość szczerze. Dziś mi powiedziała, że szuka sobie pracy w Norwegii na lato. Trudno jest zwiększać zainteresowanie jej moją osobą gdy by jej nie było. Rozmowy przez telefon mnie nie interesują, dziewczyna czy chłopak powinny być blisko. Ambitna dziewczyna przyznam to się ceni, ale mnie to nie kręci. Co o tym myślicie, jest sens się angażować?

Gość nie przepraszam za Jedwabne
z takim podejsciem na pewno nie :)

Gość gość
daj sobie spokoj i tak masz ją w nosie. Teraz c***ezeszkadza,że ona chce zarobić w wakacje , chce się rozwijac, jakby siedziała na d.. narzekałbyś, że nie chce sobie dorobić, i siedzi koło ciebie jak rzep przyczepiona , po chwili wymyslisz, że jest za stara.... daj sobie spokój , z takim podejściem. nie marnuj życia fajnej babce.

Gość gość
Fajna kobieta z planem na życie, nie każda zdradza i puszcza się za granicą ale to trzeba kogoś dobrze poznać żeby tak zaufać no ale do wakacji masz czas choć moim zdaniem nie nadajesz się do tego związku sorry.