Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mrożny udziec z indyka

Polecane posty

Gość gość

co można zrobić z zamrożonego udźca z indyka? parę razy już eksperymentowałam i wychodził suchy i gumowaty, macie jakieś sprawdzone sposoby?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Gulasz. Albo zamarynować i upiec w niskiej temperaturze i regularnie polewając, pyszny wychodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dzięki za odpowiedź :) w jak niskiej? 170?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Im niższa tym lepsza, tylko dłużej :) Ja piekę w 150-160 jak mam czas (najlepiej jeszcze przed pieczeniem obsmażyć mięso).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jutro spróbuję, dzięki :) ratujesz mi życie, marnie z kasą w tym miesiącu, w zamrażalniku mam jeszcze 2 udźce, a nie chcę, żeby mąż czuł, że musimy jeść oszczędniej i tak się martwi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jeszcze zapytam tylko - jak długo mniej więcej pieczesz w takiej temperaturze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na necie masz tyle przepisow ze ho,ho.Mozesz zrobic gyros,udziec z pieczarkami,gulasz,cos ala bogracz,udziec z niespodzanka-kasza jaglana moge tak wymieniac i wymieniac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
udziec z indyka to ja wiem, jak "ugryźć" ;) mam tylko problemy z mrożonym, bo nie wychodzi dobrze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×