Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obcierajace uda pomocy

Polecane posty

Gość gość

jako dziecko krotko mowiac bylam spasiona. zaczelam chudnac dopiero kolo 15 r.z. obecnie wg bmi mam nadwage 2 kg, wygladam normalnie ale... nie moge nosic zadnych sukienek czy spodnic bo niemilosiernie ocieraja mi sie uda o siebie. nie sa tez byt jedrne. najgorzej to tak 3 cm od krocza...probowalam juz roznych zasypek, maki ziemniaczanej ale to pomaga tylko na chwile. probowalam tez cwiczyc na takim urzadzeniu gdzie bardzo powoli zaciskalam i rozszerzalam uda ale albo robilam to zle albo nie dzialalo...

Gość gość
Mam to samo :O Nie mam nadwagi, ale mam budowę "gruszka". Góra bardzo szczupła a dół przysadzisty. Zazdroszczę dziewczynom co mają lekką przerwę między udami. Od 3 lat regularnie chodzę na fitness,a uda jak się ocierały tak się ocierają. Najgorzej właśnie ubrać latem sukienkę.

Gość gość
jakbym o sobie czytala, mam to samo, nic na to nie moge poradzic

Gość gość
Obcierają się uda, bo są wilgotne od potu. Wystarczy potraktować je antyperspirantem. Sprawdziła, działa

Gość gość
ooo to ja tak zrobie, bo juz pare razy mialam rany :) dzikeuej za rade

Gość gość
ja smarowalam antidralem - pod pachami nie poce sie przez tydzien ale na uda nie pomoglo

Gość gość
U mnie tez antyperspirant dziala :)

Gość gość
Ja już kiedyś słyszałam o tym antyperspirancie i mnie pomaga. Używam takiego w kulce, bo ten w aerozolu może być kłopotliwy w użyciu tam na dole

Gość gość
rajstopy też pomogą, choćby cieniutkie :)

Gość gość
tak ale ciezko w upale chodzic w rajstopach- teraz zbliza mi sie wesele. najlepie byloby isc bez rajstop bo goraco i buty mam takie ze palec wystaje. ale juz umyslilam ponczochy-japonki

Gość gość
to może takie obcisłe majty wyszczuplające albo obetnij getry, żeby uda zakryły

Gość gość
tez juz o tym myslalam ale boje sie ze np jak bede tanczyc to sukienka sie podwinie i wszystko bedzie widac...

Gość gość
to taka miniówka? to kup sobie cienkie rajstopy bez tych ciemniejszych szwów na końcach, a później jak impra się rozkręci to zdejmiesz, do kościoła tak średnio wypada iść z gołymi nogami wg mnie, może jak posypiesz skórę talkiem, to nie będzie obcierać

Gość gość
nie miniowka ale taka zwiewna rozloszowana do kolan

Gość gość
mnie obcierają wysoko,zaraz za krokiem, jeśli Ciebie też, to wystarczą krótkie nogawki na udach i nie powinno być tego widać, najlepiej, żeby te getry były beżowe/cieliste. dobrej nocy i zabawy na ślubie:)

Gość gość
Sa dezodoranty z talkiem ( sypie się spod pachy he he ). Umyj się przed samym wyjściem i uzyj takiego dezodorantu , albo zwykłego talku na sucha nie spocona skore . Ja tez mam ten problem . Kiedys miałam nawet rany az do krwi , znam ten bol . Jynsy kupuje co 2 miesiące nowe ( te co chodze na codzien do pracy ) bo po 2 miesiącach sa dziury po kolana prawie wytarte .

Gość gość
Możesz tez ubrać do sukienki delikatne leginsy , takie wlasnie ponczochowe z koroneczka , cieniutkie ,biale .

Gość gość
gdzie takie mozna dostac? nie widzialam w sklepach z bielizna