Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie moje zdanie jest

Tusk jest jak Putin tylko odwagi i inteligencji ma mniej

Polecane posty

jak ugotowac makaron?

Chociaz mozna na to patrzec z dwoch stron: Putin jak falszowal wybory to po calosci, Tusk minimalnie, ale kto uwierzy, ze 9% glosow dobe liczyli podczas gdy 91% policzyli szybciutko?smiech.gif Tusk to zlodziej, ktory ma w d***e obywateli, obywatele placa za to by samolotem do Sopotu latal, bo co?

Pociag mu smierdzi, samochodem za drogo? lepiej za obywateli pieniazki:D Darmowe smakuje lepiej. Ktos dobrze powiedzial,ze to zabawne, ze 7 razy pod rzad wygrywa partia, ktorej polacy nie znosza, maja dosc, krytykuja, ktora nic dobrego nie wnosi. Ciekawe zjawisko;) i pisze to ja, ktora oddala swoj glos dawno temu na PO, bo wierzylam, ze ta partia cos zmieni. No i zmienila:) A jakie to zmiany to kazdy widzi.

Gość gość
pajac który dzięki propagandzie na PiS wyjechał w rządy rządzić toto nie umie i jak platfusy rządzą każdy widzi

Gość gość
tez glosowalam na Tuska dawno temu i na PO, dzis pozdrawiam wszystkich z za granicy:P Jestem wdzieczna PO za to, ze wyjechalam. A jak przyjezdzam do Pl, na wakacje ( to rzadko), do rodzicow w odwiedziny czy na swieta to zawsze sie w PUPie rejestruje i ciesze, ze ZUS na tym traci:D I tak, wiem, ze to nielegalne, ale mam to gdzies. Mnie ten rzad juz wydymal, wiec to ze zrobie im od czasu do czasu palcowke nikomu nie zaszkodzi a mi nastroj poprawi.