Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupujecie na dzien dziecka?

Polecane posty

Gość gość

ja mysle o zabawce do kapieli dla rocznego babla ,ale nie mam pojęcia co kupic 5 latkowi ?ma ktoś jakiś pomysl w granicy 50 -100 zl bo chcemy zabrać ich jeszcze do dinoparku

Gość gość
starszy klawiatura do tabletu i spodenki ,,młodszy pomysłu brak ale nie chce kolejnej zabawki bo on i tak się nie bawi ,książek nie lubi ma 3,5 roku i nie mam pojęcia na pewno dostanie też coś do ubrania tylko wiadomo to żadna radość dla niego ,chciałam mu kupić hulajnogę taką 3 kołową ale zapowiedział ze jeździć nie będzie a miałam nadzieje bo stoi u nas stara 2 kołowa i go interesowała jakoś przez chwilę ..... 5 latkowi kupiłabym fajną gre planszową ,tyle tego jest do wyboru ja z moim starszym synem grałam jak był w tym wieku .Ale taką fajną z różnymi zadaniami do wykonania, nie tylko liczeniem pól .

Gość mamakasica
2 latkowi kupujemy rowerek biegowy i kask

Gość gość
mój siedmiolatek od miesiąca gdy tylko jesteśmy w sklepie i co chwilę zobaczy coś nowego to mówi "to chcę dostać na dzień dziecka", nie wiem teraz sama, wstępnie myślałam o baseniku na podwórko zeby sobie posiedział w wodzie ale jak w zeszłe wakacje u rodziny kąpał się w basenie że wody mu było po szyję i pływał to z małym basenem to kiepski pomysł, zostaje jakaś zabawka.

Gość gość
To co sobie dziecko samo wybrało, czyli jak zawsze komiksy. Nie lepiej dziecka zapytać, co chce? Jeszcze kupicie jakiś szajs i będą nici ze szczęśliwego dnia dziecka.

Gość mama z chorym dzieckiem
my córeczce kupiliśmy kilka kompletów puzzli - uwielbia je układać, masę plastyczną i jakieś letnie ciuchy. Ucieszy się ze wszystkiego, bo ma taki charakter, że jak w galerii dostanie balonik, to mówi, że jest szczęśliwa :) dla 5 latka, to może jakąś grę planszową lub taki warsztat dla chłopców albo laboratorium? Są takie zestawy małego naukowca, gdzie buduje się własnoręcznie jakieś przyrządy laboratoryjne, a potem robi się eksperyment - są takie zabawki z zakresu 5-9 lat. W zeszłym roku kupowaliśmy to dla chrześniaka. Bardzo fajne, w tym roku sam zapytał, gdzie to kupiliśmy, bo odkładał kieszonkowe i chce sobie następne takie kupić :)

Gość gość
Dobrym pomysłem jest zawsze lego. Ja kupuję bidon z logo ukochanego klubu, ale to raczej prezent dla starszych dzieci.

Gość gość
my dla 4 latka kupiliśmy puzzle i piłkarzyki - podobały mu się jak byliśmy na urlopie w zeszłym roku i cały rok powtarzał, że jak pojedziemy nad morze to będzie grał w piłkarzyki. Dlatego zrobimy mu niespodziankę i dostanie własny stół - w sumie będę miała i jego i męża z głowy wieczorami :D

Gość gość
My robimy córce 5 letniej domek do ogrodu drewniany :) Mieliśmy trochę desek, resztę dokupiliśmy i domek wyjdzie nas ok 300 zł. W sklepie takie chodzą po ponad 1500zł.

Gość gość
super prezentem dla dziecka z okazji jego święta jest rower. Jeśli dziecko ma już rower to można mu kupić nowy, większy, fajniejszy. Zawsze to w wakacje spędzi jakoś miło czas, aktywnie. Duzy wybór rowerków dla dziecka znajdziesz w tym sklepie http://www.trybik.pl/category/rowery-dzieciece-404 Ja u nich kupiłam rowerek dla mojego synka i brzdąc jeździł w wakacje jak szalony.

Gość gość
może jakieś właśnie gry edukacyjne, albo zestaw zabawek dobrany tematyczne w stylu np "mały chemik" :D u nas postawiliśmy na wycieczkę do parku dinozaurów tak jak i autorka planowała, a bylismy tutaj - http://www.park-dinozaurow.pl/ - rewelacyjne miejsce.