Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknota11

tesknię za przeszłością, za czym wy tęsknicie z dawnych lat?

Polecane posty

Gość tesknota11

Witam, chcialam napisac wyzalic sie powspominac... bardzo tesknię za przeszłościa, mam 23 lata a juz dopada mnie takie uczucie zawsze bylam sentymentalna, kilka lat temu gdy byłam młodsza mialam innego chlopaka moje zycie wygladalo beztrosko, mialam wiecej znajomych, wiecej radosci z zycia, teraz tylko obowiązki praca stres studia zaocznie, brak czasu dla siebie, kłotnie z chlopakiem, chcialanbym nadal korzystac i cieszyc sie z zycia Brakuje mi tego czasu jak bylo kiedys, wspomnienia wywoluja u mnie lzy, tesknie za bylym, to ze jego nadal nie ma przy mnie powieksza u mnie żal, słucham muzyke z tamtego czasu i wspominam, strcilam kontakt z przyjaciolmi, w rodzinie tez sie pozmieniało... Czy wy tez tak macie? mimo tak mlodego wieku dopada was tesknota i zal za wasza przeszłościa?

Gość tesknota11
up

Gość gość
mam 28 lat, czasem tęsknię za studiami i beztroską, bo teraz mąż, dziecko - inne życie, ale autorko u Ciebie chyba problem w związku, skoro tęsknisz za bylym to może lepiej rozstań się z chlopakiem skoro go nie kochasz? ja wspominam, czasem wręcz tęsknię ale nie zamieniłabym męża i synka na nic w świecie :)

Gość megadżulotetrahydrokannobinol
mam na karku blisko ćwierć wieku. Tęsknie za latami gdy miałem 2 - 6 lat, reszta była powalona. Pierwszy raz o samobójstwie pomyślałem gdy byłem ośmiolatkiem. Od 13 roku życia regularnie dopada mnie depresja, mam dość. Chcę nowego życia.

Gość gość
mam 22 lata. tęsknię za życiem towarzyskim, za przyjaciółmi (tak ich w tedy nazywałam, teraz towarzystwo się rozpadło) za imprezami, beztroskim życiem. co z tego, że mam chłopaka skoro przez niego teraz nie mam do kogo nawet się odezwać i spędzamy czas tylko we dwoje. kilka lat temu miałam próbę samobójczą, ale nie z tych powodów wymienionych powyżej. tęsknię też za dzieciństwem.

Gość gość
gdy chce gdzieś wyjść to nie mam z kim, tylko z chłopakiem. więc najczęściej siedzę w domu. on nie rozumie, że nie mam ochoty gdzieś iść i patrzec na tych świetnie bawiących się ludzi i jednocześnie zamulac z nim. bez sensu.

Gość gość
to co ja mam powiedziec ? 50 lat na karku, 25 malzenstwa. Chyba musicie zmienic partnera, my w czerwcu bedziemy mieli 30 jak jestesmy razem i jakos nam nie nudno.

Gość gość
A ja tęsknię za zrozumieniem wspólnym życiem miłością życzliwością mam już dosyć życia na odległość i kłamstw

Gość odkopywacz
A ja osobiście tesknie za bestroskim i wesolym życiem bez stresu gdzie jedynym problemem bylo jak pilka wpadla na dach bloku lub szkoły ogólnie mam wrażenie ze kiedys bylo inaczej ludzie byli bardziej otwarci i uczciwi wobec siebie szanowali się wzajemnie mimo ze nie mieliśmy praktycznie nic mielismy siebie nawzajem i dawaliśmy sobie mnóstwo uśmiechu i radości oraz chwil które ksztaltowaly nasze charaktery oraz które wspominamy do dziś skladalismy sie na orenzade po meczu a po zwrocie butelek kupowaliśmy chipsy albo cukierki i dzieliliśmy się wszystkim mimo ze nie mieliśmy za wiele a dzis jest odwrotnie dzieciaki maja wszystko od zabawek po pc i telefon wszystko poza szczerymi prawdziwymi nieudawanymi relacjami miedzyludzkim ahh za nic nie zamienię dzieciństwa z lat 90 wychodziłem z domu o 8 rano i wracalem o 8 wieczorem glodny i padnięty ale za to jaki szczęśliwy i dobrze bo to jedne z niewielu radosnych wspomnień w moim zyciu które zostaną ze mną na zawsze :)

Gość gość
Nie. Jest mi dobrze teraz tak jak jest.

Gość gość
za beztroską i brakiem odpowiedzialności

Gość gość
Tęsknię za czasami studiów, kiedy interesowała mnie tylko nauka, nie musiałam sie martwić o rachunki i pracę. Tęsknię za czasami, kiedy nie byłam zakochana, bo moje życie było proste, wesołe i nie czułam się źle ze swoją samotnością. Za czasami nastoletnimi nie tęsknię, nie byłam wtedy szczęśliwa, nie mam z tego okresu żadnych dobrych wspomnień.

Gość gość
Za niczym nie tęsknię ! może po za jednym tylko moment tym kiedy stałam nad przepaścią i nie skończyłam , trzeba było skakać

Gość Vivaldi28

Mega tęsknię za swoją przeszłością..  dzieciństwem kiedy nie było żadnych obowiązków, szkoły i tych wszystkich szkolnych wyglupow... ekipy z technikum której nigdy nie zapomne, zajebiscie szanuje i tych wszystkich rzeczy które razem robiliśmy gdy bylismy młodzi i świat stał dla nas otworem... teraz już tego nie ma. Mam 28 lat A ciągle wracam do nawet chociażby 3 lat wstecz z myślą że byłem bardziej szczęśliwy niż jestem teraz..  do większości związków w których byłem oddany i zakochany.. teraz jestem samotny i wydaje mi się że tak jest lepiej choć w głębi duszy i serca wiem że potrzebuje ludzi.... tak źle i tak nie dobrze....