Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co was pociąga w jedynie słusznej partii

Polecane posty

Gość gość

ich proeuropejskość i to, że ładnie prezentują się na salonach? czy sa jeszcze inne zalety, o których nie słyszałam?

Gość gość
Nic mnie niepociaga w zadnej parti. To swinie majace narod w tyle. Interesuje ich wlasny portfel i nic wiecej .

Gość gość
no to myslisz podobnie, jak ja, natomist na jedyna sluszna glosowalo 32 % z tych co poszli

Gość gość
prowo;) nie długo będziesz grzebać po śmietnikach, takie będą zalety twojego PO:D

Gość gość
ej, ale ja nie jestem zwolenniczką peło, źle mnie rozumiecie... ja pytanie kierowalam do tych, co oddali na ten twór głos, bo tu przed polnoca bylo sporo takich, co wrecz wiwatowali, ze jednak po jest pierwsze, jak prosilam, o logiczne argumenty stojace za ich powodem do radosci, to mowili, ze ja jestem glupia, ze nie mysle szeroko itp. i padaly takie odpowiedzi, ze wola po np od pis, bo ci z po ladnie na salonach sie zachowują... wiecej argumentow nie mieli/nie podali... byc moze nie myślę "szeroko" i nie widze takiej Polski, jaka oni widza, czyli miodem i mlekiem plynacej... dlatego zalozylam ten topik, zeby jakis milosnik w jego rozumowaniu jedynie slusznej partii powiedzial mi, co ona dobrego wnosi do jego zycia, bo ja przedstawilam to, co naprawde wniosla - praca do 67, relacje miedzy amber gold i synem przywodcy tej partii, sprzedaz fabryk, ziem i lasow, tragedia w sluzbie zdrowia z nfzem, ktory na nic nie ma pieniedzy

Gość gość
na PO głosują idioci, totalne jełopy z mózgami wypranymi przez TVN i Wyborczą :o