Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn ale nie tylko...ok 35 lat i seks

Polecane posty

Gość gość

Chciałam się zapytać jak często mężczyzna ok. 35 roku życia ma ochotę na seks ?

Gość gość
ja mam faceta 48 l. i robimy to tak często, że wieczorem tracimy poczucie, ile razy było, to nie zależy od wieku :-)

Gość gość
Hmm... bo właśnie mój mąż ma 35 lat (jesteśmy małżeństwem od 1,5 roku) i seks mógłby uprawiać raz na miesiącu. Jest to dla mnie o tyle dziwne, bo przede mną miał naprawdę dużo partnerek i często miał ochotę na seks. Na początku naszego związku też była namiętność i pożądanie ... teraz On woli inaczej spędzać czas np. wspólnie zobaczyć film czy popracować nad jakimś projektem do pracy. Staram się Go zachęcić ... wołam do siebie do łóżka ... ubieram się seksownie na wieczór, ale niestety to nic nie daje. Często zasypiam ze łzami w oczach a rano robię Mu wyrzuty. Czuję się już tylko żoną ... a nie kobietą.

Gość gość
Mam faceta 35 letniego i on mógłby uprawiać seks 2-3 razy dziennie. Niestety, ja mam zaniżone libido i wystarczy mi raz na tydzień:)

Gość gość
moj ma 35 i czasami mam wrazenie ze zapomina o seksie, faktycznie woli cos porobic - pograc na gitarze, podlubac sie w aucie czy obejrzec cos w TV, duzo cwiczy i po treningu jest zawsze zmeczony i mu sie nie chce. Czasami sie zastnawiam czy nie zaczynamy zyc troche jak kumple lub brat z siostra

Gość hermit33
Ja mam 33 lata i mam chęć na sex przynajmniej 3 razy dziennie zwłaszcza rano.Oczywiscie są dni że zapominam o potrzebach tego typu.Dodam że staram sie prowadzić zdrowy tryb życia, tu mam na myśli sport przynajmniej 2 razy w tygodniu i w miare zdrowe odrzywianie :) a no i bardzo ważny czynnik, jestem singlem co zapewne wzmaga mój apetyt na sex ;)Nie wiem czemu pytasz o takie rzeczy ale domyślam sie ze masz problem z partnerem.Pare lat temu byłem z pewną sexowną kobietą i kochałem sie z nią od swieta tylko dlatego że jej zachowanie było niedozniesienia i odboerało mi to chec do życia no ale na szczescie nie jestesmy juz razem i wacek ma sie z tym o wiele lepiej :) pomimo faktu ze od 4 lat zyje w samotnosci.