Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mnie narzeka na eks a do niej pisze czule

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Chce sie poradzic, bo juz glupieje. Oczekuje opinii osob z zewnatrz. W skrocie, jestem z P.para juz 2,5 roku, wczesniej byl z dziewczyna ale ona odeszla od niego bo on wogole nie angazowal sie w ich zwiazek itp. Bedac ze mna notorycznie opowiada jaka to ona zla byla itp.ale wiem bo znam sie z ta dziewczyna ze pisze do niej nadal, ostatnio nawet wczoraj ze ja kocha ze zawsze bedzie kochal. Ona oczywiscie nie zamierza wracac do niego bo jest szczesliwa ale ostrzega mnie przed nim. Mi mowi ze jest ze mna bo mnie bardzo lubi nie mowi ze kocha- a dodam ze pare mc temu zareczylismy sie i mielismy plany. Odzywa sie do mnie sporadycznie przewaznie sms/tel wieczorem. Ot tak chlodno. Nie wybucham ale meczy mnie to! Takie zawieszenie! Kiedy jasnie ksiaze sie obudzi?! Zastanawiam sie poprostu nad odejsciem, zerwaniem kontaktu. Moze doceni jak straci. Rozmowy skutku nie przynosza! Chce byc sam ale chce bym z nim byla. Nie rozumiem, rece opadaja. On ma 34 lata. Dodam,ze ja te smsy widze co on do niej pisze bo Aga pokazuje mi, i to jest tak- wyzywa ja itp.a za 2-3 dni ze ja kocha...

Gość gość
Chce miec Was obie! Jakis niezdecydowany. Ja bym dala spokoj z takim emocjonalnie chwiejnym facetem!

Gość gość
Byłą kocha a ty dalej z nim jesteś? ???