Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka z poprzedniej pracy nie odzywa sie, chyba sie obrazila. co robic?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa nie jest sprawą zycia i smierci ale troche mi przykro. W poprzedniej pracy miałam kolezanke, może nie przyjaźniłysmy się ale na kawie w kuchni zawsze dobrze sie gadało. Rok temu zmieniłam prace, ostatnio pisałysmy ze soba maila około Bożego Narodzenia. Jakies 3 tyg. napisałam do niej sms-a w stylu "co słychać" i nie odpisała. Potem napisałam kolejnego w stylu czy się obraziła i również cisza. Wiem, że numer jest aktualny gdyż pytałam innego kolegi z firmy i potwierdził. Co byście zrobili na moim miejscu? Olali sprawe czy napisali kolejnego smsa?

Gość gość
mam faceta i nie jestem dziewicą

Gość gość
Skoro nie odpowiada na smsy to pewnie nie chce mieć kontaktów z Tobą..Nie wypada się narzucać.Nie pisz więcej do niej!

Gość gość
Najbardziej mnie gryzie "dlaczego?". Nigdy się nie kłóciłysmy, ostatnie maile wymienione były "normalne" i naprawde nie miała powodu (a jak odeszłam z tamtej roboty to zmieniłam numer telefonu i to ona "wyzukała mnie" przez wspólnych znajomych)

Gość dr trupek po 98 h dyżuru
Pewnie chcesz wiedzieć dlaczego tak jest? Było miło i nic... Przyczyn może być wiele. Od jej osobistych kłopotów, po fakt, że ona rozmawiała tylko kurtuazyjnie i w ogóle ciebie nie lubi, albo że się obraziła, że zmieniłaś pracę. Radzę to zostawić. Nie musimy wiedzieć wszystkiego. Czasem nawet lepiej wiedzieć mniej.

Gość gość
może ma swoje przyjaciółki, jest zżyta z innymi ludźmi a z toba już nie chce