Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anett304

Suknia Ślubna w stylu greckim

Polecane posty

Gość Anett304

Witam. Mam do Was pytanie , czy suknia w takim stylu jest wygodna w tancu ? Slub mam w lipcu, suknia juz wybrana , ale zastanawiam sie czy ta suknia bedzie wygodna. Pytanie raczej skierowane do kobitek , ktore maja wesele juz za soba :)

Gość Anett304
up up

Gość gość
Tak, jest przewygodna :) nie przeszkadza i pięknie się układa w tańcu :) bardzo polecam.

Gość gość
mogę tylko potwierdzić,i ma jeszcze jedną zaletę...jest lekka i oddychająca,nie leje się pot po nogach.tak nie na temat....Kuzynka miała natomiast prześliczną suknię princeskę,w ogóle dziewczyna zjawiskowa to i w takiej sukni jak królewna,ale osobą z którą chodziła do toalety byłam ja,jaki my miałyśmy ubaw w tym kibelku,bo było i tak,że zaczynała się lepić bo zabawa na 102.Więc trzeba jej było nogi głównie szło o uda,umyć więc tak stała z tą kiecką zadartą na plecy ja chusteczkami obmyłam udka,a później stałam na taborecie z kiecką nad jej głową by nóżki wyschły,wyglądała w lustrze jak filiżanka z nogami a za spodek robiły majtki,oczywiście nasz rechot było słychać za łazienką i tam zebrały się nasze mamy i paru gości jak wyszłyśmy to "co wy tam robiłyście?słychać,było.że bawicie w kiblu jeszcze lepiej niż na sali"