Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona88

przyczyny braku Miesiączki

Polecane posty

Gość zaniepokojona88

Witam. Proszę mi powiedzieć jakie są przyczyny spozniajacego okresu. Otóż mam miesiączke co 25 dni ostatnia była 31 kwiecień tak że już powinnam Dostać dwa dni temu zamiast tego od tygodnia mam biała wydzieline bez zapachu i wrażenie co chwilę coś mi Leci idę sprawdzić z myślą że to okresu a tu nic. Z mężem współżyje bez zabezpieczenia. Oprócz tego od 3 dni bardze mnie boli głową niemal po wstaniu i trzyma cały czas. Czesto mi się chce siku ale to pewnie przez to że dużo pije. I ostatnie 3 dni do dziś bolal mnie brzuch, Wyda się to Wam śmieszne ale mam psa który zawsze tak dwa dni przed okresem i w jego trakcie wskakiwal mi na nogę a teraz tego nie robi he he. Test z apteki zrobilam wczoraj negatywny.

Gość gość
Może miałas dużo stresu? Powtórz sobie jeszcze test za dzień dwa

Gość gość
stres zmiana klimatu zaburzenia chormonalne zmiana klimatu ciaza choroba niektore leki

Gość gość
a takie nakazy wyżej wymienne mogą sugerować ciążę

Gość gość
Przesunela ci sie owulacja dwa dni to jeszcze nic

Gość gość
Przesunela ci sie owulacja dwa dni to jeszcze nic

Gość gość
Dziękuje za odp. Zobaczymy co będzie dalej :)

Gość takbardzopragnę
hej. Dołącze tu by nie zakładać nowego posta. Okres spoznia mi sie 4 dzien. Miesiaczkuje jak w zegarku co 25 dni. Ostatni miałam 1.04 trwała 5 dni. Oczywiscie wspolzyje bez zabezpieczenia bo staramy sie o malenstwo. Test zrobilam w dzień planowanego krwawienia ale negatywny. Od paru dni dziwnie boli glowa., wczoraj plecy tak jak by przy nerkach, sluz mialam ostatnio duzo takiego klejacego a od wczoraj go nie mam mam tylko takie uczucie że mokro mam w środku. Dziś rano brzuch zaczol bolec jak na @ ale jej nie mam i dostalam lekiej biegunki. Czy myślicie że mimo negatywne testu mogę być w ciazy? Do lekarza oczywiscie terminy a jeszcze w dodatku ma urlop. Będę wdzięczna za jaką kolwiek odp. A przed @ piersi robily mi sie okragle a teraz nie. I jeszcze jedno pytanie. Bo jak byłam w przychodni to jakąś kobieta mi mówi zmierz sobie temperaturę rano w pochwie eH ale Ja nie mierzyłam nigdy to pewnie wynik jedno razowy sie nie liczy???

Gość takbardzopragnę
przepraszam ostatnia @ 1.05