Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna8912

Zostałam wprowadzona w błąd POMOCY!

Polecane posty

Witam w piątek zakupiłam właśnie IGO4 i jest problem już w sobotę musiałam wymienić jedną z baterii bo coś nie łączyło w niej i nie reagowała na dotykową ładowarkę później okazało się że ładują się one ok 12g na ładowarce moim zdanie lekkie przegięcie :-/ dziś byłam w sklepie w którym go kupiłam po raz 2 wymienili mi baterię i na dodatek jeszcze ładowarkę dotykową. No i co w dalszym ciągu ładuje się koszmarnie długo od 9,30 jest na ładowarce i dalej się ładuje a według producenta max czas ładowania to 4h zobaczymy jak będzie, w ogóle to podobno bateria miała trzymać 3 dni a trzyma niecałe 1,5 dnia :-/ miała na jednym naładowaniu wytrzymać 1000 wdechów a max jaki mi się udało to 412 wdechów jakaś porażka :-/ gdy go kupowałam gość zapewniał mnie że korzystanie jest takie same jak z milda że spokojnie wytrzyma mi na baterii te trzy dni i że się z nich nie będzie lało a leje się jak nie wiem co chwilę muszę buzię wycierać a grzałka wiecznie sama się zalewa i bulgocze jakaś porażka a na dodatek nie chcą mi zwrócić kasy co ja mam teraz zrobić bo zostałam wprowadzona przez sprzedawcę w błąd pomocy :-/ Czy mam prawo dociekać od sprzedawcy zwrotu kasy bo nie oszukujmy się 300zł piechotą nie chodzi :-( a to dziadostwo mam ochotę wyrzucić przez okno !

Gość gość
z tym do sprzedawcy, producenta albo UOKIK

no właśnie sprzedawca mów że u niego w sklepie nie ma zwrotów towarów a moim zdaniem skoro zostałam źle poinformowana i w ogóle ten papieros nie funkcjonuje tak jak pisze w instrukcji to powinnam odzyskać kasę a oni nie chcą mi oddać tylko mówią że mogą mi powymieniać poszczególne elementy ale mi już wymienili wszystko to co było możliwe i dalej jest tak jak było jakaś kaszana :-/ zastanawiam się czy nie przejechać się do praw konsumenta może oni pomogą?