Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knieja91

czuję się okropnie samotna

Polecane posty

Gość knieja91

Straciłam wszystkich przyjaciół. Niektóre z tych relacji zakończyły się naturalnym rozpadem (jedna przyjaciółka na studenckiej emigracji, druga zajęła się domem, wyprowadziła, pracuje), inne bardziej boleśnie.. W rodzinie też się nie układa. Jestem najmłodsza z rodzeństwa, a i tak matka faworyzuje ponad 30 letniego mojego brata - alkoholika, który znęca się nad rodziną... Kiedy złożyłam zeznania na niego na policji, bo znęcał się nade mną psychicznie i fizycznie, to się mnie wyrzekła, zwyzywała mnie i się obraziła. Nie mam do kogo otworzyć ust. A mój własny facet - zdaje mi się - preferuj***ardziej towarzystwo kolegów, niż moje. Czuję się strasznie samotna. Już nie mogę tak dalej. Pracuję, ale nie stać mnie na wyprowadzkę, bo zarabiam bardzo mało i nawet nie zapłaciłabym pewnie rachunków... Nie wiem co ze sobą zrobić. Mam wrażenie, że oszaleję, jak tak dalej będzie.

Gość gość
może szukaj znajomych na forum typu wizac, blogach tam organizuja spotkania ludzi z tej samej okolicy. Tak bedzie latwiej poznac jakies kolezanki moim zdaniem, jesli nie mozesz ich znalezc w zyciu... Dziewczyny wypełniajcie :( http://www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
zeby byc z kims musisz nauczyc sie byc sama

Gość knieja91
no, jak tak siedzę sama to coraz bardziej dziczeję.