Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zarost

Polecane posty

Gość gość

Witam skończyłem właśnie 21 lat i mam mały zarost tzn wąsy i brodę, która rosną w miarę szybko, natomiast nie mam baczków. z prawej strony lekko zaczyna rosnąc ale cienkie taki z lewej natomiast brak, więc pytam co robić bo na policzkach mam już gąszcz białych a przecież nie zgolę ich jak nie rosną baki. Czy codzienne golenie po bakach coś da? dodam jeszcze że w rodzinie wszyscy mężczyzni mają i to gęsty, a jeśli chodzi o moje ciało to że tak pwoiem mam tych włosów aż za dużo. Proszę o rady.

Gość klaudiaaa89
Możliwe, że się Tobie wszystko z czasem unormuje. Mój brat miał podobnie, dopiero w wieku 23 lat pojawił mu się regularny, gęsty zarost, że aż zaczęło mu przeszkadzać codzienne golenie :p Teraz się goli elektrykiem philipsa i idzie mu gładko i bez zacięć... Ale nie martw się, pewnie u Ciebie będzie podobnie z bakami i całym zarostem :)

Gość gość
Możliwe, że się Tobie wszystko z czasem unormuje. Mój brat miał podobnie, dopiero w wieku 23 lat pojawił mu się regularny, gęsty zarost, że aż zaczęło mu przeszkadzać codzienne golenie :p Teraz się goli elektrykiem philipsa i idzie mu gładko i bez zacięć... Ale nie martw się, pewnie u Ciebie będzie podobnie z bakami i całym zarostem :)

Gość gość