Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile lat wygladacie a ile lat daja Wam inni ludzie

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyżej

Gość gość
Troche pytanie bez sensu. Powinno byc 'ile lat macie a ile daja wam ludzie'. Mam 22 lata a ciagle pytaja mnie o dowod+nowi znajomi mowia, ze wygladam na 18-19 max. Nie farbuje wlosow, mam swoj blond i nosze lekki makijaz.

Gość gość
kiedy miałam lat 40 przyszli teście mojej chrześnicy dawali mi 26

Gość gość
jak miałam 15-18 dawali mi 20 kilka, teraz mam 21 i tak też mnie oceniają- na 20 kilka Dziewczyny wypełniajcie mi ankietę :( www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
Mam 27 lat, a ostatnio w szkole dziewczyny się mnie spytały: czemu nie jestem na maturze :D Ludzie dają mi max 21 lat. Mam siostrę, która jest młodsza ode mnie o 8 lat i wszyscy uważają ją za starszą ode mnie... Biedna się załamuje momentami..

Gość gość
Racja, wkradł się błąd, pytanie powinno brzmieć ile macie lat, a na ile Was oceniają ludzie?

Gość gość
Mam 25 lat ale wygladam jak bachor (duze niebieskie oczy, wysokie czolo i blond wlosy). Nie narzekam :) tez mam problemy w sklepach ale nie kupuje alkoholu zbyt czesto.

Gość Anna1979
Niekoniecznie... Bo sami siebie możecie oceniać. Moim zdaniem wyglądam na 30, mam 35, a dają mi od 22 do 27, ale zwykle bliżej 27

Gość gość
Mam 39 daja mi 32

Gość gość
ja mam 24 a ostatnio usłyszałam że wyglądam na 16 heh :)

Gość facet z LOndynu
Mam 32 daja mi 26-27. ;) Ale ja sie ciesze.:D

Gość gość
wszystkie klamiecie i zeby sie pocieszyc i popisac wypisujecie tutaj ze ludzie mysla ze macie 10 lat mniej ,,

Gość gość
ja mam 26 za chwilę, o dowód mnie nie pytają ale 2 lata temu dali mi nawet 17 xD 2 tyg temu usłyszałam, że wyglądam na 20. Zawsze się jaram jak słyszę, że wyglądam młodziej, najlepszy komplement :)

Gość Anna1979
Dają mi do 13 lat mniej :D

Gość gość
mam 39 mysle ze wygladam na max 34 ,a daja mi 31-32 :)

Gość gość
"Mam 40 a daja mi 26":D umre ze smiechu :D w to nigdy nie uwierze.Tez sobie moge napisac ze mam 45 a wygladam na 20 :D.

Gość gość
mam 22 a ostanio uslyszalam ze wygladam naa 19 ;P

Gość gość
Ja mam 22 lata, mieszkam za granica i duzo ludzi mowi mi, se wygladam 'illegal', czyli 16 i mniej... Pewnie dlatego, ze mam naturalny kolor wlosow, piegi, jestek niewysoka (167cm) i mam jasna karnacje. No i nie chodze na obcasach tylkp glownie w trampkach i na sportowo. Zaloze sie, ze jakbym sie ubrala inaczej i nalozyla pelny makijaz to wygladalabym na swoje 22 lata.

Gość evciq
A ja mam 18 i mowia mi, ze pewnie mam ze 22 lata. Co oznacza, ze wygladam jeszcze starzej, bo zawsze mowi sie ludziom, ze wygladaja na mniej niz rzeczywiscie wygladaja :( smutno mi jak kumpli o dowod pytaja, a mnie nie. A najgorsze jest to, ze nie podrywaja mnie faceci do 25 roku, tylko tacy starcy powyzej 30 :(

Gość gość
33. I nagal jestem legitymowana podczas zakupu napojow alkoholowych i papierosow. Tak do 30-tki mnie to denerwowalo. Dzis sie zloszcze jak nie pytaja o dowod :0

Gość gość
Tak z 2 lata mniej mi dają.