Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę wyznać facetowi że mi się podoba na fb

Polecane posty

Gość gość

Nie widujemy się już w realu, a nadal o nim myślę... Czy to wg was dobry pomysł?

Gość gość
o masz, ja mam taki sam problem jak autorka, ale mam gdzies wyznawanie... ja go chcialam zaprosic na kawe przez fb w podziece za przysluge (zaprosilabym tak normalnie w realu, ale za pozno sie zorientowalam, ze go raczej wiecej nie zobacze), powiedzial, ze nie ma czasu bo wyjezdza, wiec nie zamierzam mu tym bardziej mowic/pisac, ze na niego lece/lecialam... skoro subtelne sygnaly nie pomogly, to nie bede mu takich rzeczy mowic/pisac... autorko, po co chcesz tak z grubej rury, moze cos delikatniejszego, jakies piwo/kawa w podziece za cos w czym ci pomogl? jak odmowi, to uwierz mi, boli tak samo, jakby powiedzial, ze nie chce ciebie - na to samo wychodzi, ale ty robisz z siebie mniejsza desperatke i zawsze mozesz udawac, ze wcale go nie podrywalas, tylko chcialas podziekowac

Gość gość
wlasnie. napisac mozesz ale nie z grubej rury, zaproponowac spacer cokolwiek. jesli mu sie podobasz chociaz troche to nie odmowi Dziewczyny wypełniajcie :( www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
Znamy się długo (chodziliśmy do szkoły razem), ale słabo. Zawsze mnie strasznie krępowała jego obecność i dlatego ograniczałam kontakty do totalnego minimum. Teraz nasze drogi się rozeszły, a ja tęsknię...