Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda że nad każdym sanatorium unosi się łuna zdrady?

Polecane posty

Gość gość

no właśnie, takie pytanie.. jak mieszkam niedaleko ciechocinka. kiedyś dorabiałem w sanatorium jako pomocnik. i raz zdarzyłomi sie skokietowac jedną sanatoriuszkę (około 40 latek) która parę razy mi o******ęła podczas jej pobytu (miałem 20 lat).. myślę że krecił ją młody penek :) nie chciała nic więcej.

Gość gość
Jeżeli ktoś chce zdradzić to zdradzi

Gość gość
Zaczyna się od wieczorku zapoznawczy.Potem orgia orgię goni!!!

Gość gość
przestroga: podczas orala, często kobiety zdradzające dostają szczękościsku i odgryzają bezwiednie penisa. Był kiedyś głośny taki przypadek, który miał finał w sądzie o odszkodowanie na przyszycie kranika do sikania. Facet wygrał sprawę, ale już do sanatorium nigdy nie pojechał, bo nie miał szczym, buaaahhhhaaa Podczas normalnego seksu często następuje szczepienie genitaliami jak u psów. Roszczepienia może dokonać tylko lekarz odpowiednim zastrzykiem. Do czasu przybycia lekarza reszta pacjentów/gapiów ma ubaw po pachy.

Gość gość
Coś na ten temat może powiedzieć mieszkaniec Ciechocinka p. Toledo, któremu zdarzył się przypadej szczepienia z pacjentką. Jak zaglądnie tutaj, to powinien opisać szczegółowo ten przypadek.

Gość gość
ja miałem taki przypadek, ale całeszczęście, że oralodajka wyjęła protezę.

Faktycznie miałem taki przypadek, ale nie z pacjentką, tylko z pielęgniarzem Stefanem. Faktycznie krępująca sytuacja. Nie polecam. A zastrzyk pomógł.