Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym rozmawiac z bezrobotna kolezanka

Polecane posty

Gość gość

non stop zaprasza mnie kawe do domu, bo nie ma co robic, dzieci w szkole caly dzien, a ona sie nudzi i jedyny temat to taki co ugotowala na obiad, albo ze sprzatnela nic poza tym, nie interesuje sie doslownie niczym, ani ksiazek nie czyta, ani nie oglada nawet wiadomosci, moda ani kosmetykami sie nie interesuje, nie robi nigdy makijazu, i tak caly dzien jak jej dzieci sa w szkole zaprasza jakies znajome ktore nie pracuja i siedza i plotkuja, niektore przychodza do niej na sniadanie, unikam jej ale ile mozna, i zawsze to samo ten zrobil to a ten tamto...boze mam jej dosyc

Gość gość
ale ja jestem kobietą a nie facetem:)

Gość hermit33
Pytaniem jest czy chcesz sie jej pozbyc czy jej pomóc.Ja bym odpowiadał na tel z dłuższym opóznieniem i zasłaniał sie obowiazkami domowymi i służbowymi.Po jakims czasie sie odczepi.

Gość gość
absolutnie nie ma, ale niechce sie z nia spotykac na kawie bo nie mam o czym z nia rozmawiac

Gość gość
No to może ją zainspiruj czymś . Nie pomyślałaś że może jej trudno się odnaleźć na tym bezrobociu .A tak swoją drogą to co z ciebie za koleżanka .

Gość gość
To powiedz wprost, że nie chcesz się z nią spotykać, a jak chcesz się bawić w podchody, to wymyślaj za każdym razem np, że jesteś zmęczona po pracy, musisz w domu popracować, albo sprzątnąć czy co tam jeszcze...

speed głupoty pisze W takim razie, może sama ją czymś zainteresuj, podpytaj, może w przeszłości się czyms interesowała :)

Gość gość
to spotkaj sie z nia nie w domu ale na miescie. Tam zawsze jest wiecej tematów nawet ucieszy sie ze bedzie miala temat do rozmów z innymi dzirewczynami.

Gość gość
W takich sytuacjach nalepszy tekst to: nie mam czasu lub nie chce mi się. Kilka razy zadzwoni i będziesz ją w ten sposób odbijać aż w końcu sama odpusci

Gość gość
ona nigdy sie niczym nieinteresowala, do pracy isc niechciala bo maz stwierdzil ze maja wystarczajaco duzo pieniedzy, wiec wolal zeby ona siedziala w domu, maja 2 dzieci ale stwierdzila ze chcialaby 3 bo bedzie musiala isc do pracy, wiec dziecko zalatwi sprawe, nic ja nie obchodzi oprocz zycia cudzych ludzi, proponowalam wyjscie do kina, teatru, silownia raz na 2 tygodnie, na wszystko kreci nosem, sa takie kobiety ktore niewiadomo czemu niechca nic robic, ona nawet wiadomosci nie oglada, nie mowiac o inncyh informacyjnych programach, moze to zasciankowosc albo cos innego, ona uwaza nawet ze jak ojciec sie zajmuje wlasnym dzieckiem to niedobrze, bo to matka powinna chodzic na spacery z dziecmi, wiec juz tego nawet niekomentuje

Gość gość
skad sie znacie?

Gość gość
hmm jak już musisz się z nią spotykać lub po prostu wypada bądź chcesz to może właśnie zainspiruj ją czymś związanym z urodą...może się na tym kompletnie nie zna i dlatego się nie interesuje...może jakiś makijaż,paznokcie jeśli Ty się orientujesz w temacie. Wiem że nie jest to wygórowane ale lepsze to niż nic...a podejrzewam że na teatr itd to w życiu takiej osoby nie namówisz także lepiej odpuścić. Dziewczyny wypełniajcie mi ankietę :( www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T