Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radek123321

problem z kartą sim

Polecane posty

Mam nokia lumia 510 który wczoraj kupiłem i mam problem ponieważ nie wiedziałem ze telefon ma sim locka kupiłem pierw karte z orange pózniej z play i przez mój błąd wpisywałem duzo razy kod pin i pukzablokowałem chyba cały telefon nie moge uzywac zadnej karty nawet z orange nawet sciagniecie sim locka nie pomaga bo byłem dzisjaj i się okazało że wogóle nie mozna byłem w serwisie orange także tez mi nie pomogli i w nokii nie wiem co mam robic teraz wogóle nie moge telefonu uzywac żadna karta nie wchodzi pomóżcie kochani

Gość gość
sim locka likwidują za opłatą w orange. idź do salonu.

Gość gość
P********z swoją kartę SIM po romantycznej kolacji że ten temat jest w "życiu uczuciowym" ?

Gość gość
A z jakiej sieci jest telefon? Może spróbuj z plusa lub t-mobile. Telefon da się odblokować. Może po prostu na nowo oprogramowanie trzeba wrzucić. Przejdż się do komisu z komórkami i tam pogadaj z gośćmi a oni powinni to umieć zrobić za parę groszy.

Gość gość
tia, no i co z tego że się o to pyta w życiu uczuciowym?! jak laski zakładają bzdurne tematy o d***e maryni to to też jest w temacie? życie uczuciowe ma największą czytalność więc tu najlepiej się zapytać. proste i logiczne.

Gość gość
zakochales sie w sim? niedlugo sie odkochasz

telefon mam z orange ale dziękuje wam że odpisaliscie jutro pójde do komisu albo do dilera sie zapytam czy mozna cos zrobic. jak włączam telefon to pisze brak karty sim albo nie prawidłowa karta sim i pisze że zasięgu nie ma