Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedzma w jeansach

Matka natura jest niesprawiedliwa :(

Polecane posty

Gość wiedzma w jeansach

Urodziłam 3 dzieci, wszystkie ciąże były zagrożone, musiałam leżeć i brać hormony i dzięki temu w każdej ciąży przytyłam strasznie dużo :O 1-29 2-26 3-27 W tym czasie bardzo o siebie dbałam, czy raczej o dzieci, po porodach wracałam do swojej wagi w kilka miesięcy. Mimo morderczych ćwiczeń moje ciało wygląda strasznie. Nogi, pośladki są ok. natomiast górna część ciała jest w tragicznym stanie :( normalnie babcia 80letnia Mam znajomą, która urodziła 2 dzieci, to jest żona kolegi mojego męża, normalnie nigdy bym nawet z taką nie zadała się, dla mnie patologia. Totalna egoistka, myśli tylko o tym jak naciągnąć męża, który od rana do nocy w robocie-na kolejną złotą biżuterię, ciuchy i itp. Dzieci ma w doopie, potrafi drzec się tak na nie, ze się az opluje. W ciąży paliła, piła i mówiła, że chce poronić. Widziałam ją w stroju kąpielowym, figura jak u nastolatki ! Gdzie tu sprawiedliwość :(

Gość gość
Pogodz sie z tym ze bachory niszcza figure

Gość gość
Ja po ciąży mam tylko rozstępy wkoło pępka i obwisłe cycki. Nigdy tego nie zaakceptuję, ale też się przecież nie pochlastam przez to. W obu ciążach przytyłam 20kg.

Gość gość
Autorko ja tez lezec musze cala ciaze i brac hornony ale bardzo malo tyje. Kiedy ty najwiecej przybralas na wadze w ktorym trymestrze? Czy dzieci byly duze jak sie urodzily?

Gość gość
na pewno nie jest tak źle jak Ty to widzisz to po pierwsze... a po drugie to może kupuj bluzki itd oversize jeśli chcesz to zatuszować. pomyśl sobie że dziewczyny nie mają dzieci a wyglądają np gorzej od Ciebie, Ty masz rodzinę i ciesz się życiem, masz ludzi którzy Cię kochają! oczywiście możesz się starać, ćwiczyć itd itp ale nie załamuj się bo nie tylko Ty masz kompleksy. Dziewczyny wypełniajcie mi ankietę :( www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
Autorko, ja miałam swój temat wczoraj. Mam 26 lat, a po ciąży moje ciało wygląda jak u starej baby. Jestem cała w rozstępach.

Gość gość
Ja odv5 tyg lezalam boi ciąża zagrożona i hoirmony. Do 24 tyg przytylam 2 kg a później mimo zw jadlam tyle samo i to samo do 38 tyg przytykam 24 kg. Dziecko miało 3 kg

Gość gość
Daj spokoj ja jeszcze nie rodzilam, mam 26 lat a ciala nastolatki juz dawno nie mam. Przyjmuje mase hormonow,bo mam estradiol i progesteron za niski, estradiolza wysoki i jeszcze cos. Przytylam 10 kg, nie lubie swojego ciala i mimo ze bardzo duzo cwicze efektow brak. Nawet jak sie glodze i chodzd na fitness to trace 1-2 kg ktore zaraz wracaja. Wiem ze po ciazy bedzie kiepsko z moim cialem, ale widac taki moj urok. Ciesze sie ze jestem zdrowa iciesze sie zyciem :)

Gość wiedzma w jeansach
na początku ciąży do jedzenia się zmuszałam, wymiotowałam codziemnie nawet po kilka razy do 4 miesiąca, odżywiałam się książkowo, 0 słodyczy, mimo to puchłam w oczach :(

Gość wiedzma w jeansach
przyznam, że nogi i tyłek mam super, mogę nawet zakładać szorty, mam 32 lata i często mnie faceci podrywają, gdyby widzieli co mam pod bluzką to by chyba padli :D Noszę prawie zawsze fason oversize, mam nadzieję, że moda długo się nie zmieni.

Gość wiedzma w jeansach
mówię Wam, że to aż dziwnie wygląda. Nogi gładkie, żadnego cellulitu, lekko umięśnione, bo dużo ćwiczę. Pośladki też fajne, jędrne, ani śladu cellulitu, za to mam go na bokach i brzuchu ! skóra mi wisi nie tylko na brzuchu, ale wokół pasa :O pod zapięciem stanika z tyłu wielka fałada, wiszące ramiona. Brzuch cały pomarszczony i jeszcze przez przepuklin odstający :( cieszę się z dzieci i w ogóle mam udane życie, ale zbliża się lato i będzie trzeba wyjść w stroju-to mnie dołuje.

Gość wiedzma w jeansach
uwierzcie, żadna z Was tak nie ma. Moje ciało jest tragiczne.

Gość gość
kiedyys widzialam program jak kobieta duzo schudla naagle i miala duzo skory... i chodzila na jakies masaze ujedrniajace skore i jej to pomoglo. takze pokup sobie szczotki do masazu albo chodz na zabiegiaby jakos skore"ponaciagac" moze cos da

Gość wiedzma w jeansach
ja próbowałam wielu rzeczy, kremy , masaże, dużo ćwiczę...chyba już tylko pomoże operacja :( czytałam, że taka nieelastyczna skóra to wina estrogenów. Faceci i męskie kobiety nie mają takiego problemu.

Gość gość
w sumie to tylko cialo, skoro pracujesz nad innymi partiami i widzisz tam efekty to skup sie na tym, wazne ze w ogole cos robisz a nie jak inne kobiety zupelnie nic ;)

Gość Agawa 345
to sobie zrób plastyke brzucha, i tyle. wiele osób tak robi.

Gość wiedzma w jeansach
Mąż mnie na to namawia, bo ma już dosyć mojego marudzenia, i tego, że za cholerę nie chcę ściągnąć koszulki w łóżku, wiem, że to jest żałosne, ale nic nie poradzę na te moje kompleksy.On mówi, że jestem piękna cała dla niego, ale i tak się krępuję rozebrać. Operacji trochę się boję, różnie to bywa, nie chcę żeby moje dzieci póżniej cierpiały przez moją próżność. Na razie karmię pirsią i czekam na cudowne samoobkurczenie skóry ;)

Gość gość
Jest niesprawiedliwa to fakt byłam 2 razy w ciąży obie ciążę straciłam i nie wiadomo co będzie dalej. Więc ciesz sie tym co masz

Gość gość
co to za pieprzenie o estrogenach i "męskich" kobietach. Jestem typowo "kobieca" (szczupła talia, widoczna pupa, biust) a nie miałam problemów z obwisłą skórą po porodzie z prostego powodu - miałam zadbane mięśnie brzucha PRZED ciążą i porodem! No niestety, jak ktoś nie dba o ciało przed ciążą to trudno później dobrze wyglądać.