Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Granica między desperacją a normalnym przejęciem inicjatywy

Polecane posty

ok ksiezniczko inaczej.gdzie jest wieza w ktorej wiezi cie stary zly i brzydki malzonek?

Gość gość
księżniczka dobrze mówi. Tak jest, wtedy faceci szanują dziewczyny,gdy tak robią.Choć tutaj piszą co innego. Ja już też to wiem. Ale szkoda, że wcześniej nie umiałam tak postępować. Może dziś byłoby inaczej. A wy chłopaki nie bądźcie obłudni. Bo właśnie takie laski,o których pisze księżniczka, imponują wam. Nie te,które płacą same za siebie, nie te, które same się odzywają, same proponują, interesują się wami, nie, zupełnie nie te. Ale net łyknie wszystko. Ja już też nic od siebie pierwsza nie daje, bo widzę, że tak to nie działa.

Gość księżniczka na ziarnku
Ba, żebym ja to wiedziała (trzepotanie rzęsami) . Widzę tylko, że jest wysoka, a wokół zielono. No i pamietaj, ze jest niebezpiecznie, chyba jakas fosa i straż, ale już nie patrzę w dół bo zemdleję...;)

Napisałam i nie poszło?

Poszło. Tak Trzymaj kobietko wyżej.

Nie umawiam się w necie. Nawet jeżeli iskrzy 🖐️

Gość gość
A ja sie zaloze ze jakbym sie wokol Ciebie dobrze zakrecil juz bys miala nogi przede mna rozlozone... do kazdej kobiwty trzeba inaczej podchodzic a takie ksiezniczki jak Ty idealnie nadaja sie na szybki nr bo te spontaniczne i otwarte na dziewczyny ktore sie babciom przedstawia.

Gość gość
Jak będziesz zadowolona z kawy którą Ci postawił, albo z filmu na który Cię zaprosił - to TO jest odwzajemnianie ze strony kobiety. Dajesz z siebie, bo bierzesz od niego to, co ci chce dać.No co, a co to, musiz się zgadzać i przebierać ze szczęscia nogami, bo zwrócił na Ciebie uwagę? ---------------------------- To jest ten narcyzm w czystej postaci. Współczuję facetowi, który się z tobą zada. Bo założę się, że jesteś sama.

Gość gość
Bo właśnie takie laski,o których pisze księżniczka, imponują wam. Nie te,które płacą same za siebie, nie te, które same się odzywają, same proponują, interesują się wami, nie, zupełnie nie te. Ale net łyknie wszystko. Ja już też nic od siebie pierwsza nie daje, bo widzę, że tak to nie działa. ------------------------------- Bzdury. Dziewuchy (bo tak je trzeba nazywać) mają tendencję do uogólniania. Jak jej się coś raz przytrafi, to znaczy że taki jest cały świat. Infantylne to i płaskie.

Gość gość
To nie narcyzm. Tak bardzo czesto wyglada relacja z facetem ktorego kobieta nie kocha a ktory ma kase. W przeciwienstwie do Ciebie ja nie wspolczuje temu facetowi. Jesli chce za wszelka cene byc z taka osoba i mysli ze kupi milosc to niech tak ma.

Gość gość
Polki są tak skrzywione że jak jakaś "nienormalna' zagaduje do faceta to ten odruchowo pyta się jej czym handluje i obmacuje kieszenie czy ma jeszcze kasę i telefon ;-)

Gość gość
ksiezniczko na ziarnku, jestes tu ? Napisz cos jeszcze. Lubie czytac Twoje porady

Gość gość
Ksiazniczko napisz. Ja tez chce miec udany zwiazek