Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na początku facet tylko powinien dzwonić do dziewczyny czy

Polecane posty

Gość gość

kobieta tez? Chodzi mi o piewszy tydzien znajomości? Jeśli on dzwoni powiedzmy ze 2 razy dziennie ? Zastanawiam się bo nie chcę z jednej strony żeby facet szybko się mną znudził jak będzie widział ,że jestem bardzo chętne na tą znajomość, a z drugiej nie chce też żeby pomyślał ,że mi zupełnie nie zależybo da sobie spokój

Gość gość
up

Gość gość
generalnie to jest tak, że poznajesz kogoś, spotykacie się, poznajecie i jeśli ma coś z tego być, jeśli coś zaiskrzy, to nieważne kto i ile razy dzwoni. wtedy nie ma bo-mu-się-znudzę, bo-uzna-mnie-za-desperatkę, bo-............blablablablabla. nie i już. jak to ma być TEN facet, to będzie dobrze samo z siebie, tak po prostu. a jak nie ten, to cokolwiek zrobisz będzie bez sensu i o kant d**y

Gość gość
Dziecko kochane milosc to nie myslenie kto do kogo pierwszy:-) milosc nie nie telefon. Jest taka piosenka,"ze jak jedno spada w dol to drugie go podnosi ,to jest milosc:-) .to sie czuje bez telefonu,to sie wie,no, juz wiesz? Jak nierozumiesz to poczekaj na milosc.

Gość gość
ale to jeszcze nie jest miłośc tyko początkowy etap znajomości. A faceci łatwo sie nudzą niestety to przerabiałam... wiec nie wiem jak bedzie lepiej

Gość gość
up