Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochankaa2626

jestem kochanką i dobrze mi z tym

Polecane posty

Poznałam na wakacjach pewnego faceta. Bardzo mi się spodobał choć jest odemnie 12 lat starszy. Szybko okazało się że ma żonę. NA początku chciałam z niego zrezygnować, ale potem pomyślałam że nie odpuszcze. Spotkałam ją raz. Typowa kura domowa- 20 kg nadwagi po ciązy, nie umalowana i z tłustymi włosami. Ucieszyłam się z tego bo widze że mam nad nią dużą przewage. Każdy uważa że kochanki to szmaty i d****** a to nie prawda. Zakochałam się w nim. Zresztą jego żona jest sama sobie winna.

Gość gość
to że jego żona zaniedbała się wcale nie usprwiedliwia twojego zachowania bo rozbijasz rodzinę teraz tego nie zrozumiesz ale może kiedyś

Gość kochankaaa2626
No i ta krowa pracuje na kasie w markecie :P

wyżej to podszyw :O 3a zamiast 2 w nicku :O Ja go kocham. Nie wiedziałam na początku że ma żone!

Gość gość
żony i tak dla ciebie nie zostawi.prędzej żona by go zostawiła

Szczerze. Większość, grona męskiego i damskiego okrzyknie Cie k***ą i ja się z tym zgadzam. Raz przyklejona łatka zostanie z Tobą na zawsze, będziesz celem tylko do zaliczenia i nic więcej. Skoro potrafisz rozbijać komuś rodzinę więc pewnie jesteś też skłonna do zdrady własnego partnera. Żaden facet już Ci nie zaufa.

ja sama nie wiem czego chce. Narazie nie oczekuje od niego że zostawi żonę. Jest mi dobrze tak jak jest. Zona gotuje u obiadki, sprząta. A ja korzystam z życia,imprezuje, pracuje na pół etatu bo daje mi kase, prezęty itp. Nie chce zakłać rodziny...

Gość gość
to skoro dajesz mu za kase to nie mow ze go kochasz. kochasz jego kase.

Gość gość
mogłabyś jeszcze mojego męża obsłużyć? bo ja nie daję rady. już kupię ci te prezenty

Gość gość
Kiedys twoj mąż tez cb zdradzi :-P

ja nikogo nie obsługuje :O on mi się bardzo podoba i lubie z nim uprawiać seks-. Kasa i prezenty to tylko "efekt uboczny"

Gość gość
chyba zbyt zjeb*na ha ha . myślisz,że jesteś taka piękna??? lata lecą a zmarszczek przybywa. stracisz 10lat na żonatego a potem nikt cię nie będzie chciał. piękniejsza już nie będziesz. starsza natomiast tak!!

Gość gość
No te zaaaaaebissste najcześciej zdradzają :-P

" No te zaaaaaebissste najcześciej zdradzają" Z******t w swojej głowie, bo tak naprawdę to zwykłe k********y są :D tylko nie mogą tego przyjąć do wiadomości, ale k***ą się nie zostaje tak z dnia na dzień, z tym trzeba się urodzić.

gośćiu o moje zmarszczki się nie martw ;) mam 26 lat a mam cere ładniejszą od niektórych nastolatek :) Mister k***ą nie jestem :O i przestań już być taki głupio mądry :O

Gość gość
Karma wraca .Zdradzajace są potem zdradzane .A potem placzą na forumie.:-P

Gość gość
Kiedys i tak to sie odwruci przeciwko tobie nie jedna sie tego przekonala zobaczysz

Jesteś. Poznałem już kilka takich w swoim życiu, więc nie wmówisz mi, że nie. Trzeba było na koniec Twojego tematu zadać pytanie: "jestem k***ą czy nie" i poczekać na odpowiedzi.

Gość gość
założę się.że jesteś brzydka skoro żaden wolny facet cię nie chce. najlepiej mają z tobą żonaci ,bo się z tobą ukrywają i nie muszą się tobą chwalić. a jak d**y mu dajesz to przecież nie powie ci ,że jesteś brzydka bo inaczej byś mu nie dała! taka prawda!

Gość gość
kochankaa2626 taa jasne... karme to ma kot albo pies oczko.gif x Po tej wypowiedzi jest jasne o co chodzi. Nie stać Ciebie na normalnego faceta. Który mężczyzna chciałby być z kobietą głupszą od ameby? Do bzykania może i się nadajesz. Szybki numerek bez zbędnego gadania, znajdzie się żonaty desperat, który na to pójdzie.

widze że siedZĄ TU SAME ZAKOMPLEKSIONE LOCHY :o brzydka nie jestem i nie jest to moje zdanie. Zawsze miałam duże powodzenie, głupia też nie jestem skończyłam studia...a z tą karmą to "zażartowałam" bo śmieszy mnie jak ktoś o niej pisze. Czuje się wtedy jakbym przeniosła się do średniowiecza ;)

Gość gość
No tak, bo k******o nazywa się teraz nowoczesnością. To ja rzeczywiście jestem ze średniowiecza.

No ale zapomniałaś dodać, że jesteś k***ą, więc nie ma potrzeby Cię szanować :D

Gość gość
MATERAC!!!!! :D

wolni faceci też są mną zainteresowani. Pisze i spotykam się aktualnie z dwoma. Jeden ma 24, a drugi 28. Ale traktuje ich na dystans jak kolegów. Nie wiem dlaczego akurat zdecydowałam się na żonatego. Bardzo mi się podoba. Zresztą nie wiem dlaczego,ale spotykanie z żonatym daje mi satysfakcje. Związki z wolnymi facetami szybko mnie nudziły, a ten wręcz odwrotnie ;)

Gość gość
czy ty jesteś aż tak głupia ? masz żółte papiery czy co?? nie widzisz,że to faceci ciebie wykorzystują a nie ty ich!!! dziewczyno przejrzyj na oczy!!!